bende 2 kez mumcuda denk geldim.
Printable View
Her sabah uskudarda ogleden sonrada kosuyolunda bv typeri goruyorum forumdanmi acaba? Bide kosuyolu rampada cvl typeri goruyorum sık sık
Dün ve önceki gün 06 AC corsa çankaya uni. Balgatta kütüphanenin önünde görüldü. Kirden dumanlımı belli değildi :) Forumdanmı acaba?
VA corsayı gördüm selçuk abiydi sanırım b.düzünde
bu aralar pazar günleri ümraniyede park etmiş bitane corsa van görüyorum arkasındaki egsoz kirine paso teçtörki yazıyolarda araba kimin yazıyı yazan kim bilmiyorum :D
2 gün önce çamlıca gişelerden kartal girişine kadar füme coopers la peş peşe geldik egzoz sesin çok güzel :) @ersinsrndg
Dün akşam Bornova/Küçükpark civarında kırmızı pe czt görüldü. Ters yönden girmeyeydi eyidi. :D
2 gun once 06MAD saxo ıle karsılastık rol yaptık :)
UT905 Beyaz Rcz. Sefaköy yolu.
Ses 10 numara
1 saat önce real çıkışında NTK 44 e36 m3..kapıdan çıkıp dönüp kartal köprüsüne çıktı..
Mavi Clio RS II gördüm bucada, HV plakaydı sanırsam. Sesi süperdii...
34 SAC plaka Sedefli beyaz S2000 görüldü karabaglarda.
27 plaka Megane RS İzmire gelmiş, araç çok canlıydı. 6. sanayide denk geldim.
6. sanayide EGE Tuninge ugradım, projeler fena :D
34 DE plaka Kırmızı Colt CZT gördüm, soldan yardırmış gidiyordu
1 1.5 saat önce cevizli tamirhane ışıklarda önümde BC plakalı gri Clio Rs vardı burdanmıdır acaba, semtte ilk defa RS gördüm :)
Efe Berkay Kamaci 1-2 saat once yan masamdaymis. 4sq'de ismini ve fotografini gorene kadar haberim yoktu :) cikarken gozgoze geldik ama tanimiyodum kusura bakma :)
Suc plaka leon kopru cikisi altunizade civarinda goruldu