Ümit Erbaş'ı şirketin orda büfede gördüm meğer şirketler birbirine yakınmış :D
Printable View
Ümit Erbaş'ı şirketin orda büfede gördüm meğer şirketler birbirine yakınmış :D
UY CC şerifalide park halinde görüldü
Bugün değilde genelde gördüğüm bir araba var burdan.Ataşehirde Subaru Outback yeşil renkli jantlarıda enkei.
Bu aksam uefa isiklarda otomania eray kardesimi gordum o sexy kornasiyla selamladi beni :D
06 RS plakalı mrs bornova stadı arkasında yatıyordu. :)
34 ygt 90 c30 gordum.
Birde basaksehirde tren yolundan degilde karsi tarafindan girilen bahceli yolda park halinde sari sunrooflu ek hb gordum ama burdan midir bilmiyorum.
K.çekmece Anadolu Lisesi önünde siyah Corsa D plaka yanlış hatırlamıyorsam 3359 yada 3559 :)
1.cadde'de park halinde 06 fa plakalı kırmızı ibiza cupra duruyor,burdan mı ? sct ve g-force'un sticker'ı var arka camında.
Şirinevlerde Avcılara kadar SS s2000 ile geldik ablamıza Maşallah ciddi sıkıntı araç :)
Kirmizi zy corsa idealtepe de alt sokagmda park halindeydi masallah guzelmis zy
öğlen saatlerin 06 KSA 99 sarı 106yla vale arasokakta ii sıkıyordu..eğer araç sahibi aramızdaysa hangi mekanın valesi olduğunu bence afişe etsin çünkü aynı çocuk milletin arabasıyla aynı hareketleri sürekli yapıyor bilginize ...
Bugün İzmit Dolphin'in orda 41 RR 660 plakalı beyaz bir integra gördüm. Sahibi bizim burdan diye hatırlıyorum, araç 10 numero beş yıldızdı :)
Şasmazda siyah 07 plaka s2k
zy corsa dün idealtepe sahilde migrosun orada görüldü.