Paris'te gördüysen ben olabilirim.
Printable View
havaalanından zeytinburnu sahil yoluna kadar izlediğim bi e28 5,35 var maşallah burdansa selamlar :)
34 BK 7829 Olması lazım gri corsa kapımın onündeydi aracın arkasındaki duman izlerinde belliki araç baya ciğerli
Hemen hemen hergün evinin önünde "ilker yusuf"un corsasını görüyorum maşallahı var :)
BOB corsa çobançeşmede e5teydi opet civarında :)
yav dün ankara içi 150 km yaptım bütün şehri gezdim benzinim bitti beni neden kimse görmedi ?
Anlaşılan app plaka takmadan kimse beni farketmeyecek :hihih:
Kırmızı Corsa D sport, cam tavan, tatlı basık, ön tamponda dr.ecu stickerli, sanırım VL plakaydı
Cibali de sık sık park halinde görüyorum, buralarda mıdır acaba?
denk gelmedim forumda o yaziya, yazan kiside kötü niyetle yazdigini zannetmiyorum o aksam gelen herkesi asagi yukari gayet iyi taniyorum :) corsacilara denk geldim anlaminda yazmistir yazan.. Rahatsiz olduysaniz yinede düzelttiririm o yaziyi bulup no problem :)
Baska bir aksam denk gelirsek hep beraber tanisip muhabbet edelim, o aksam biraz yorgunduk yemek yiyip kactik hepimiz..
Bu arada bugün yayla bp'de Ege'yi gördüm 16 EGE 94, arabayimi degismis napmis arabanin rengi degisikti :D hardcore bi egsoz sesi geliyordu :)
14/02 haznedar otomania
SSD s2k Bostancı'da görüldü. Maşallah