34 YGT plakalı sarı megane 3 coupe kuruçeşme kahvesindeydi
slm vermek isterdim kendisine ama şahsını tanımadığım için dikkatta edemedim
burdan slmlar olsun kendisine
34 YGT plakalı sarı megane 3 coupe kuruçeşme kahvesindeydi
slm vermek isterdim kendisine ama şahsını tanımadığım için dikkatta edemedim
burdan slmlar olsun kendisine
- Bize Her Yer TRABZON
Dikmen caddesinde beyaz YCK plaka ibiza fr burdan mı bilmiyorum, altımda emanet araba vardı bişey yapamadım. Aynı şekil yanımdan tekrar geçerse kendi aracım varken orta refüje ya da kaldırıma paslarım acımam bilgisi olsun.
Okursa eğer plakam: 34GS5880 mar kırmızı polo gti![]()
Bahçelievler Paşam Garage da açılış falan var herhalde. Bürün caddeyi doldurmuş arabalar, ortam güzeldi![]()
.
Bu gece saat 02.00 sularında fsm de arkadan kapatarak gelen önde plaka yoktu arkayıda göremedim mk1 cupra r lip vardı önünde beyaz seat leon burdan mı acaba ? Maşallahı vardı sesi ve gidişi ile mest etti beni
Dip not:Kusura bakmasın hemen çekilemedim önünden zenonlarına maruz kaldım biraz![]()
Lnc clio kozyatagi fsm ayrıminda görüldü
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
06 VTC 20 laci vti 7. Cadde hosta piknik önünde görüldübide gameland önünde kırmızı civic vardı avb miydi neydi plakası vti yazıyordu arkada
burdansa bu iki araç selamlar...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Jantmax'de Mitsubishi Evolotionmudur nedir ondan
34 GKN 25'di sanırım plakası
- Bize Her Yer TRABZON
2 Gun önce altınyolda kırmızı bmw ile it gibi makas atan kişilik yoksunu arkadaş burdaysa ona şunu söylemek istiyorum; sıyırarak gectiğin arabamda 4 kişi vardı ve sana kimse insanları korkutma hakkını vermiyor. O trafikte okadar cok insandan beddua aldın ki yakındır makas atarken biyere patlaman![]()
Cumartesi günü e-5 yanyol merter civarında gördüğüm sendin sanırım maşallahı var aracının kazasız belasız nazar değmesin
Az önce EZ plaka Clio RS mk4 Altunizade de bir gördüm biraz izliyim dedim Ataşehir'e kadar peşinden gittim ama yakalayamadımBurdansa selam olsun aracını bi izletmedin
![]()
berkan m3 le guzel yanladın besyol sanayinin orda arabaninda masallahi var
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)