bahcelıevlerden avcılara kadar sıyah 34 r 7437 mıydı bır typer gordum allahım o eksozun durusu jantlar arka kamberler acık basmıs yere hayran kaldım pırıl pırıldı sıtede gorulesı bır aractı
maltepe migrosun önündeki göbekte th plakalı bir 106gti siyah ve plakalarını alamadığım kırmızı ek9hbçelik gri ek9sedan ve lacivert ek9 sedan vardı varmıdı bilen gören 5.20'yi bi kesiciye sokalım dedik sonra dedim ne olur ne olmaz baba gider koyduk sanarlar stock 5.20 ile madara oluruz ama varmıdır sitemizdende cumartesi akşamları maltepelerde takılan görüşelim
Aksam 9 dan gece 2 ye kdr caddede cafecrownun onundeydi bir allahin kulu gormezmi bizi yakirmizaya boyaticm m3 u
![]()
beyaz renk corsa gördüm siyah jantlı.gop taraflarında büyük ihtimal siteye üyedir araç tanıdık gibi geldi ama emin değilim.
dün taxim haraketliydi
fume s2000 gördüm camurlukları farklıydı arkasında bi subaru gc8 şampanya rengi
turuncu e21 yan yan önümde gidiyordu![]()
valla ceplerde bi mavi ek9hb gördüm ışıklarda s2000 gördüm bi tane gri evo gibi ama normal lancer vardı
dragos'u geçip tekelin önündeki göbekten döndük tabi dragos sahilde yine solun sağı dolu babam diyo olm senin tunerler hava sağuk diye çıkmadılar herhalde ama bak motorizelere kar çamur dinlemiyo iş aşkı böle bişi![]()
![]()
sahil yolunda radar eds felan varmı biz artık her cumartesi işimiz olmazsa takılıcaz'da şöyle bi tur atarız rahat rahat yoksa eds radar felan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)