Tam adaletli olmasada, iyi basiktir :p
Doayen yakisikli bir aractir :)
Bu arada JCWdir arac, MCS demeyin cok bozuluyor :D
Printable View
geçici plakalı bi lambo gördüm az önce beylikdüzünde kırmızı aventedor lp700 sesi falan muhtesemdi neyin nesidir bilen gören var mı?
Evet burdaniz kardesim aracin biri benim digeri arkadasiminAlıntı:
kartal soğanlıkta turuncu megane rs..başında 3 4 genç arkadaş muhabbet ediyordu burdanmıdır.
GE2628 siyah scirocco burdanmı ?
GZE plakalı beyaz rocco burdan mıdır? Beylikdüzü Esenyurt tarafında görüyorum, maşallahı var arabanın.
edit..........
dün b.evler agaoglunda impreza beyaz ve mavi cupra sitede gördüm sakince cıktılar sonra gürültüleri yankılandı baya bir :)
Beyaz integra kazikli yolda kafa kaldira kaldira gitti :) sesi falan superdi.Galiba Civelek nickli arkadasimizin araci
adaşım melih ö görüldü golf ile süzülüyodu maşaalah sana selam veren bendim kanka ama şirketın aracı vardı
Az önce anadolu yakası e5'te göztepe civarında egzozu patlata patlata giden bordo 208gti bizden mi bilmiyorum. Bizdense sesi gerçekten çok hoşuma gitti haberi olsun :D
BFA plakalı Ferrari 360 forumdan mı ? :) şile'de sesine hayram kaldım :)
Melih-ö ile Kumburgaz Seyran'da selamlasildi, oncesinde arabanin etrafta kendisini goremeyince fotograf cekilip tarafina yollandi :)
Uzunçayır caddesinde beyaz fd7 civic goruldu. Maşallah kuğu gibi bembeyazdı kazasız belasız. Viraj içinde bende gazı bıraksaydım tost olurduk forumdansa yalnış anlaşılmasın:icon_tup: