geçici plakalı bi lambo gördüm az önce beylikdüzünde kırmızı aventedor lp700 sesi falan muhtesemdi neyin nesidir bilen gören var mı?
Evet burdaniz kardesim aracin biri benim digeri arkadasiminkartal soğanlıkta turuncu megane rs..başında 3 4 genç arkadaş muhabbet ediyordu burdanmıdır.
--34 BBY 36 Evolution VIII--
Rally Art Mr Edition EVO IX
GZE plakalı beyaz rocco burdan mıdır? Beylikdüzü Esenyurt tarafında görüyorum, maşallahı var arabanın.
edit..........
dün b.evler agaoglunda impreza beyaz ve mavi cupra sitede gördüm sakince cıktılar sonra gürültüleri yankılandı baya bir![]()
dasestar
Beyaz integra kazikli yolda kafa kaldira kaldira gittisesi falan superdi.Galiba Civelek nickli arkadasimizin araci
adaşım melih ö görüldü golf ile süzülüyodu maşaalah sana selam veren bendim kanka ama şirketın aracı vardı
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Az önce anadolu yakası e5'te göztepe civarında egzozu patlata patlata giden bordo 208gti bizden mi bilmiyorum. Bizdense sesi gerçekten çok hoşuma gitti haberi olsun![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Melih-ö ile Kumburgaz Seyran'da selamlasildi, oncesinde arabanin etrafta kendisini goremeyince fotograf cekilip tarafina yollandi![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Uzunçayır caddesinde beyaz fd7 civic goruldu. Maşallah kuğu gibi bembeyazdı kazasız belasız. Viraj içinde bende gazı bıraksaydım tost olurduk forumdansa yalnış anlaşılmasın![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)