Berk abinin evoyu yakaladım yine. Gerçi başka yerlerde cla yı falan da yakalıyorum da neyse
![]()
EC8465 Leon - Eray kardeşimle yine İncirli Bahçe büfede denk gelindi. Bu sefer çevirildi ıslak hamburgerler devirildi. Muhabbetin dibine vuruldu. Birde sağolsun portatif katlanan sandalyelerini cok beğendim. Zorla hediye ettirmis gibide oldum. Tekrar burdan tesekkürler kardesim. Bi fotoda çekemedik bu arada....
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
havalanı yolunda benzinlikde gaz alan mavi astra opc görüldü
çevre yolunda da arif susamın veliahtı tropheus harun susam görüldü
AL plaka kirmizi dumanli Corci Mahmutbey giselere dogru makas atarken goruldu dun.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Evelsi gündü galiba evoyu bende gördüm bugünde bıyıkta otururken kırmızı 156 geçti sitenin çoğu bostanlıda galiba![]()
dün 1 gibi 41 plaka typer gördüm izmit körfez otobanda çok güzeldi burdansabirde gece çamlıca gişelerden çıkınca shell benzincide beyaz bir mustang gördüm eski kasa agzımın suyu aktı plakasızdı oda burdansa selam olsun
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Dün akşam baltalimanına doğru EGE plakalı corsa c görüldü kornalaşıldıBi de siyah 106 gti gördüm plakası HL ya da TL, o da forumdandı sanırım.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)