pazar sabahı seğmenler parkının oradaki fırının önünden geçerken gördüm valla seni ben :) çıfflatıyordun arabayı :D
et plaka benim leon çaldıysanda valla duymadım kornayı :)
Printable View
1 saat önce 06 u plaka rc di sanırım carfour kacşaktalardı kaza vardı herhalde forumdan mıdır bılmıyorum
Çukurambar çıkışı 06 Yey plaka cupra yi gördüm..Forumdandi sanırım..
Birlik mahallesinde log plakalı s2k gördüm inceden bi uzadı sed gayet başarılıydı ;)
dün sefaköyde hbb corsayı gördüm
Hehehehe cihan görmedim kusura bakma :)) kolay kolayca gazladigim görülmemiştir ama :)
AZ306 oglen Emirgan'da goruldu
Jbb 11 plaka s2000 Bağdat Cad.
35 zz 350 plaka 350z sahil yolu
Jc plakli kırmızı fn2 typer Sahrayıcedit.
34 fck 88 plakalı scirocco buraya üye mi? üyeyse bi zahmet yazıversin
JOP61 Type-R dün uğurmumcu-bağlantı yolunda emniyet şeridinde park halinde görüldü.
Bu aksam mudanyadan donerken mudanya rampasinin en ustunde saga cekmis 2 gti 1 corsa gordum. Kucuk bi korna calip selam verdim. Forumdan midir bilmiyorum, burdansa selam olsun.
Bostancı idoya gelmeden patlayan mavi e36 ve kırmızı hb civic burdan mı bilmiyorum ama migros ışıklarda gidişlerinden belliydi. Civic fena haldeydi umarım kendilerinde bişi yoktur.
fck rs cuma günü 7 gibi otoparktan cıkarken görüldü Altuğ abi önündeki corolla bizdik camlar buğu yaptığı için göremedim tam olarak :D
cumartesi akşamı fenerde emre gecü ve tarık görüldü gri bir s2000 park edip midpoint girdiler..tam karşı mekanda tesadüfdeydim bende..
34yr plaka kırmızı corsa d sport opc burdanmı acaba
Özgün'ü gördüm, hareket çektim
beklemiyordu, apıştı kaldı