Cuma günü Dinar - Denizli arasıydı sanırım, S2000 gördüm yardıra yardıra gidiyordu :D
Printable View
Cuma günü Dinar - Denizli arasıydı sanırım, S2000 gördüm yardıra yardıra gidiyordu :D
Erel abi okulda görüldü :D
Yarım saat kadar önce ataköyde EGE corsa görüldü selam verildi ama gördümü bilemedim :)
@individual köprü trafiği :)
K.çekmece'de Oğuzhan'ın yeşil Mercedes görüldü..
dün gece şirinevlerde DRG FN2'yi gördüm..kaplaması çok güzel olmuştu.
Trafikte değilde rüyamda gördüm o sayılmazmı ?
Ozan abinin 997 sini gördüm yanımda gidiyordu dedim bi basim ben ne kadar bastıkca oda yanımda ne beni geciyo nede geciliyo en son arabanın biryerinden bi düğme cıktı
bende onu nos'a yordum heralde verdim ayarı nos la nfs2und. misali yardıra yardıra sonuç gene geçemedim ama olsun 997' ile gazlamış olduk vesselam. :D:D
( işin şakası arada bakıyorum bu konuya kimse farketmiyo benim aracı :P:P nabim heryere led çekim tisko tisko diyemi geziyim :D )
Keyfim yerinde bu gün biraz güldüreyim dedim sizi konunun amacının dısına cıktıysam affola.
Rut55 E36 burdan midir ? Gecen persembe Maslak'ta sanayide gordum cok hosuma gitti durusu, kazasiz belasiz olsun.
Erel abiyi mezun zannediyordum meğersem değilmiş :D Okulda gördüm kendisini :)
jop plaka kırmızı typer bi kaç kere kartal çevresi gördüm..1 kerede çamlıca gişelerden beraber geçtik..
RUF plaka e30 gördüm 1 hafta kadar önce..izmitten istanbul yönüne yardırarak geliyordu..
YAK plaka mat mavi 320 coupe trend cafe onunde basik olmamasina ragmen cukurdan capraz gecerken goruldu tebessum ettirdi forumdansa selamlar
Onur fatihin pd bora hendek eğitim fakültesinin orda park halinde görüldü
Pas s2000 burdanmıdır tanıyan varmı dün e 5 te gördüm :)
Yenikoy Motor's onunde asker kamuflajli amarok ile denk geldik siteden mi bilmiyorum ama mermi gibi olmus masallah :D
Forumdan MK8800 f tipi çıkışında görüldü.