Ankara'da kimavi delsol kimin acaba ? Ben 3.caddeden giderken golf'u bayağı süzdü.Tanıdık birimi acaba ?
Ankara'da kimavi delsol kimin acaba ? Ben 3.caddeden giderken golf'u bayağı süzdü.Tanıdık birimi acaba ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
casablanca 7.cadde de park halindeydi
Lrn 16 plaka corci kurtköyde görüldü 2 saat önce falan.
Rfk plaka beyaz golf biraz.önce narcitynin orda görüldü forumdandi sanki yabanci gelmedi
Çekirge civarında SYK Golf r görüldü
Dün akşam 6 7 civarı kilyos yolunda kırmızı delsol görüldü. Selam vermeye fırsat olmadı ters şeritlerde olduğumuzdan. Maşallah çok güzeldi
Dün bir tane kırmızı a3 tek kapı rs3 jantlı cadde ışıklarda dururken yanımdaki kız arkadaşıma baktı bizdense ...... neyse konumuza gelelim ulan şerefsiz ben g..şmuyum yanımdaki kadına bakıyorsun fast furious'mu zanettin o da yetmed altımda corsayla kapışmaya çalıştı sürekli beni sıkıştırmaya çalıştı bir daha karşıma çıkarsa bu sefer farklı olur
Gece 02:00'de ise FF plakalı 206 rc görüldü maltepe yaşamkentin orada korna çaldım duymadı![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Ege üniversitesi(manisa kavşağı civarı) saat 9 sıralarında kırmızı fn2 Type-R görülmüştür.
Dedeman da karşılaştık gazladık siyah 34 hg plakalı rx8 ile, arac sahibine selamlarMaşallah
@mepsthirteen 180sx
ECU plakalı sarı rocco siteden mi ?
Sanırım ortaköyde federaller bağladı makinayı
Geçmiş olsun burdansa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)