Cumartesi Gece Fevzi Çakmakta 07 DEV Beyaz Yeni Type-R Görüldü..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Tem' de fsm yönüne doğru beyaz RUF RX8' i gördüm maşallah sesi falan güzeldi.. Panamera ile sıkıyorlardı. Bende ufaktan dahil oldum. İkisi de burdansa selam olsun.![]()
Tufan has no limits.
Dün fk2 typer RA plaka viaportun orda bugünde RU Plaka ep3 onlada biraz sıktık kavacık yolunda 2side kırmızı ateş ediyordu maşallah![]()
@Cliosportve Clio içerden çıkmışbugün açık hava mankenliği yapıyodu, sabah sabah uykumuzu açtı
![]()
Yanlış görmediysem 80 GV plaka olması lazım ısıtma @63owen63 Mehmet abiyi dumanlı şekilde Bayrampaşa da gördüm
Samara 2109
Sanırım 34NB plakaydı, mavi Fk2 typeR bizdende selam olsun. Güzel makara oldu akşam vakti20is Z4'le anca bu kadar oldu
![]()
Real Cars, Real Roads.
Hazır t sportu çıkarmışken iş dönüşü aranıyordum bi baktım ki siyah yırtıcı bi rs @R32 ile karşılaştım bir güzel senfoni yaptık güzeldiAracına tekrardan maşalalh özellikle sesi enfesti.. Bir buluşma lazım bize tekrardan
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
haha eyvallah kardeşimMaşallahı var senin aracında çok tok güzel sesi var egzozun, yücel abinin yaptığı egzozumu kullanıyorsun hala. Ufak tefek eksikleri tamamladıktan sonra test için çıkmıştım bende çopur'n oradan.
Artık havalarda ısınmaya başladı ki ilerleyen zamanlarda iyi bir buluşma ayarlanabilir. Yada kola çekirdek akar![]()
Dün akşam 6 gibi içerenköy mezarlığın önünde Lacivert renk honda prelude gördüm. Araç enfes duruyordu. Sahibi buradansa selamlar![]()
Beyler cumayı cumartesiye bağlayan gece balıkesire gidiyordum. Gece saat 4-5 civarları bir adet kırmızı ibiza cupra bir adet polo ama polo komple yapılı idi arka tampon yok araç içi koltuklar sökük vs gebze kurtköy tarafları idi ben yola devam ettim onlar şehir merkezine girdiler aklımı aldı polo araç forumdanmı acaba ?
@mrbars abiyi kadosan civarında gördüm. Yetismeye calistim. Fakat hizli ve ofkeliden fırlamışcasına gazladı![]()
Dün ygt plaka trophy güzel patlattı![]()
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)