buaksam ustu ZLZ megan coupe ıle denk geldık selamlastık...
Printable View
buaksam ustu ZLZ megan coupe ıle denk geldık selamlastık...
vv 106 gti mc te göruldu gene :)
uhc fıesta serkanı gordum tıkıyodu bankalar caddesınde rahatsız etmıyım dedım :D
dün beşyol sanayide sanki maxi vosu gördüm girişte yukarı çıkmadan solda köşede park halindeydi önünde bi araba vardı tam göremedim
zy cliors haliçte görüldü
kele yakalandık dun gece eve gırerken :)
VB plaka bir civic gördüm basık kamberli bbs rs vardı.bayramoğlu tarafında 2.görüşüm.Acıbadem caddesinde csl plaka m3 csl gördüm füme renkte.
foruma üye mi bilmem ama caddebostan sahilde mavi-lacivert gibi bir renkte ae86 levin gördüm dün degil evelsi gün.
biraz önce vtec sedanın lacivert uz gti görüldü sahil yolunda
avcılarda üniversitenin önündeki adadan dönüp dnüp gelen beyaz sac jantlı kırmızı 106 sesin çok iyiydi :D :D
Bugün işten dönerken bayrampaşa Akvaryumun orda VB7375 Saxomuzu gördüm hareket halinde maşallah cayır cayır parlıyodu :)
B.Paşa Kilerin yukarsındaki Benzinliktede Kocatepemizin Beyaz BBS'li Civic'ini gördüm canlıı baya güzel duruyo kazasız belasız maşallah :)
dbs typeR @eskişehir
dun gece mustı power kardeşimiz limonata ısmarladı hergece gibi :D oguzhan öksuzu gördum arabasızdı ama çok garip şeyler yapıodu ahahahha :D
swordun AB vtecini gördüm. şu anki sahibi buraya üye mi bilmiyorm ama:)
34 SRK 57 , Seko görüldü Küçükköy Yolunda :)
dün aksam merter mc te low rider, oguzhan öksüz görüldü. E5 te de AD 2337 kırmızı evo görüldü. EVO ya hayran kalındı :D
Dün aksam eski aracım gf 272 fiesta s bebekte görüldü...
Ankara'dan bir sürü arkadaşı gördüm malesef dün.. :(
Dün akşam üzeri emre-opc görüldü mavi corsa opc ile kartal eğitim araştırma önünden üst geçitten döndü.Dün akşam üzeri yine 6 gibi çayırova mc'de ts plaka 206 gtı jantlı ındıgo mavi 106gtı görüldü.. az önce 34 kry 95 s2000 görüldü
ts 7000 kırmızı cıvıc burdanmıdır ? vatan cad.sinden aktı gitti :D
Görkem ve Umut park caddesinde goruldu :)
caddede korna çalıp selam veren fz plaka lancer burdan mı?tanıyamadım kusura bakmasın:)
bugun saat 18.00 sıralarında g.o.paşa çukurçeşmedeki doroglass ta park halinde bir tane beyaz polo bir tane c kasa basık tek kapı mavi corsa ve bir tane mavi cooper gördüm sitedenmidir
emre şener her zamanki gibi :D GCN ile sıkmak paha biçilemez :D