s2k bendim olm :D Bmw de 330 escobar nickli arkadasın aramızda bir yarış soz konusu değildi eğlene eğlene kartinge geçiyorduk :D Egsoz varex olunca biraz sıkıntı oluyor
Printable View
Dun mahmutbey giseler orda zl plaka beyaz jetta gordum r8 jantli olan fakat yaysiz hic gosterisli durmuyordu
avcılar-ambarlı arasında BOB corsa görüldü arada bir kaç araba var diye selam veremedim sonra ara sokağa girip gözden kayboldu :)
sabah sabah UMR SI ı gördüm. uykulu gözlerimin açılmasına sebep oldu. her gördüğümde maşallah demekten bıkmayacağım bir araç.
34 tm 4240 kirmizi honda s2000 goruldu cok hos duruyordu forumdanmdr
zk plaka cabrio lacivertle mor arası bi renkde e36 bizdenmidir ofsetli jantları olan :)
akşam 6 gibi başkent sanayide yürüyen komple soyuk saca kadar kazınmış tamponsuz s2k gördüm araç komple boyanacaktı :D
Serkan'ı gördüm bağırdım çağırdım duymadı :D
Abi sen arabayı mı değiştirdin?Yoksa sadece kaputu mu? Bu arada eskiden kartinge sadece sizler giderdiniz.Şimdi oraya giden en az 10 farklı tanımadığım s2k .
abi sen biraz üst devir çevirdiğinden ben bir rolling havasına girdim tabi peder bey 3500rpm'den sonra :D
Maşallah m3'e benzettim kusura bakmayın.Çok güzel duruyor.
Hayırlı uğurlu olsun.Maşallah..
15-20 tane fiestacı arkadaş gördüm :)
UBA Cupra 2. Kopru yolunda goruldu dun..
bugun arabaya 150 tl benzın atıp sabaha kadar gezıcem, eger yarın geldıgımde bı kısı benı gormedıyse ozaman sızınle gorusuruz :) :D
Acıbadem mc'de cem abinin beyaz mercedes c'sini gördüm kendisini aradım gözüm ama göremedim.He birde süper bir katliam gördüm sonax koşuyolunda pembe lıncoln navıgator.
eser ayvaz
tariks. dün akşam 8 sulari.. ))
eskiden ankarada ne güzel hergün görüyordu 4 5 kişi beni kötü oldu artık
sanırım şu rover 600+ yı gördüm beyaz sedan :)
geçenlerde istanbula geldiğin haberi geldi kulağıma tolga :)
. . . . . .
bakalım goren olacak mı:)