reklam yapma len totoş :D
Printable View
az once veliefendide BOB u gordum selamlastık :)
ben bazılarınızdan şüpheleniyorum korsan taksi mi yapıyosunuz napıyosunuz bu kadar kişiyi bir günde nası görüyosunuz :D
malii ........... :D
Caddede ESN plakalı beyaz S2000i ve Özgün abiyi gördüm:).
Biraz önce Onurcanı gördüm sus2000 ile ensesine vec açtım :)
Bu gün ahmet342365419'yı :D, GökhanRS'i, Yiğit-YE'yi, Livestrong'u, pessimist206'yı ve
MertS'i gördüm :) daha başka birilerini de gördüm ama isimlerini bilmiyorum. (Nires efendiyi de göremedim!)
S virajında birileri vardı ben geçerken baktılar bi sesten sanırım ama kimdiler bilmiyorum :)
yaşar ve ahmet28 i gördüm ikiye almış denıyolardı aralarından sıktım gectim :) puahhahah
cıla gununde herkezı gordum en son gordugumde polısler baglıyordu gorduklerımıde :(
Fiat takimi olarak bulusma halindeyiz :)
herkesi, gördümde buluşma yapıyoruz herkes egsoz bağırttırıo bahçelievleri karakolunun tam önünde helal olsn nasıl bi anlayışınız var .. polisler bile t..k geçti :D resim çekilcez abi diorz karkolun önünde çekilin face koyarsınız dedi :D o öttürenler rahat rahat gitti olan bize oldu a...
bıraktılar mı aracları ?
valla o civarda oturanlar sabırlıymış
ben orda oturuyo olsam 50kere arardım polisi
azız hersey bu gurayın basının altından cıktı gazladı kac kere sora bıde arabayı ara sokaga cekıyo anlamasınlar dıye :)
valla yasinim bu gry varya :) scirocco :) sonrada arabayı saklıyor ah güray ah :)
o değilde en çok üzüldüğüm nokta hiç suçu olmadan ceza yiyenler oldu sokakta adamlar abalarını parketmişler sohbet ediyorlar polis geldi onların ruhsatlarını aldı karakola götürdü hepsine 62 tl yazdı trafikte riskli araç kullanmaktan adamların aracı park halindeydi :(
Herkes acıbademde gördüm :D
Bravo sercan sercan abiyi ve GKR 71'i gördüm acıbadem ışıklardan yukarı devam etti.
Sonra KFL 93 ve laguna blue s2K ve CAS 20'yi arka arkaya sarayardı caddesi ile acıbadem caddesinin kesişiminde ışıklarda gördüm.Hatta çiçekçi felan geldi yanlarına..Işıklardan sonra hafiften bir resital yaşattılar.
Sonra 34 JAD 41 type-r'ı gördüm.Badem tat pastanesinin ordan çıktı.Hava kararınca bir daha gördüm otobüs durağını önünde duruyordu.Hatta jad'ın sahibi ile aramızda 1 metre yoktu :) :D
Bugün gözlerime şölen oldu :D
Galiba OPC nin patırdamalarını duydum ama emin değilim:D
herkese gecmış olsun ama biz kalabalık oldu işi olmayan real e gelsın dedık takmadı kımse bız yıgıtle gıttık baktık gelen eden yok bı dbs ıle tur atalım ugrayalım dedık aıle kufur falan da etmedı bu arada sıkıntı yok ;)
dün gece ıspartakule cıkısında 5-6 arac gördüm ama plakalrını falan göremedm..beyaz is bide 307 mavi gözüme carptı..
hadı yaaa :D:D bende mahmutbey yönüne gidiyordum yoksa yanınıza gelirdim
İncirlide Ek plaka Emrenin OPC yi gördüm sonra Topkapıda Sarı Jantlı Fn2 Type R 'ı gördüm bostancıdada Tigra Jantlı Gri Sedan ies 'i gördüm bugünlük yeter bu kadar.
bir sürü adam gördüm hepsi bağlanmış elinde sarı kağıtlar 7 gün izinli...
geçmiş olsun o arkadaşlara...