ome_rs frid imhotep ramo si görüldü.aksam ataşehire dogru meguiars ies le bullet ies gazladı.meguiars ies 5-6 boy yedi :D
maksat muabbet olsun :D
Printable View
ome_rs frid imhotep ramo si görüldü.aksam ataşehire dogru meguiars ies le bullet ies gazladı.meguiars ies 5-6 boy yedi :D
maksat muabbet olsun :D
boostup ardayı görmeye gidiyorum oyunlarımı alıcam.
Maslaktan ikitelliye gelirken Tem de, bi tane beyaz S40 , bitane A6 3.0Tdı quattro, bi tane de siyah accord (sanırım mugen parçalar flan vardı) A6 ile basıyorduk, sonradan diğerleri takılmaya çalıştı ama tutunamadılar sanırım :)
Siteye üyeler mi acaba ???
dün akşam 06 plakalı sarı eg cıvıcı gördüm istinye bayırında :)
kumkapi sahilyolunda sirkeci istikametinde sari cooper s goruldu, selamlasildi :)
b.evlerde olucam bugün :D
keçiörende kırmızı si gördüm. M 8899 mu 9988 mı neydı plakaydı yanlış hatırlamıyorsam az sıktık ışıklarda selamlaştık bizdenmidir :)
dragger
lowrider
gms ahmet
saro
yekta
oged
VTEC R görkem abiyi gördüm
01 ks (jap) tayyarı gördüm şaşmazda
nurtepede job typer
şişlide mat beyaz fn2
nişantaşında kubilayy
sarı un plaka ıbıza cupra eyüpte görüldü..
valla ne yalan söylim bar22 en beğendiğim si seninki :) o gecede söylicektim denerken ama sesten konuşamadık yanımda kız arkadaşımda vardı duramadıkta çok
Esenler 4 Yolun aşağısında Mehmet Abinin aracını gördüm 34 DP Beyaz Polo :) Gayet Taş Gibi duruyodu araç ama ön sol tampon biraz sarkmış gibi duruyodu açıklık gözüküyodu Allah kaza bela vermesin inşallah :)
iki akşamdır Ümraniye-çarşıda UBA Plakalı kırmızı Cupra görülüyor..
esnaf abimiz Ekeray, maxigörky
tam 1 hafta önce altunizade tem de ice (cüneyt abi) nin subaruyu gördüm, dragstar kemalle falan hep beraberdik zaten bisürü araba gördüm :)
kv661 kıvanç bey :D
bugun sabahın köründe eskişehır yolunda al 544 vtec i gördüm mertcan abimi :) dalgındım ben önce o beni görmüş olsaki kornaya bastı bende dütledim gttik :)
Tolga abiyi turbo type-r jad 41'i gördüm
Dragger yavuz abi :)
FS-4446 İntegra Okanı Gördüm Çapa Semalarında :)
dün gördüklerim
yigit-y yi gördüm topkapıda savaş ustaya gdiyordu galıba.
KHK plakalı teg i gördüm haliç köprüsünün üstünde (aksam saat 19:20 cıvarı)
bayrampaşa yıldırımdan otogara doğru giden sarı 106 gtı gördüm egsozu kopmuş bezle bağlıydı :)
dün gece etlikte 3 tane siyah 106 gördüm arka arkaya çekmişler yolun kenarında sohbet ediyorlardı.. döndüm geldim yoklardı :)
Sabah 10'da alptuğ abiyi gördüm..Acıbadem e-5 civarında orta şerit sipek.