Sesinden belliydi.Kanat çok dikkatimi çekti.Yanlız sesi gerçekten fenalarda..
Şimdi şuanda cas 20 ve mavi renkte s2k'yı gördüm arka arkaya e-5telerdi...
Printable View
Dün JET plakalı kırmızı Corsa Sport'u gördüm.
Tayfun abi sorun degil gorusuruzzzzz, sana iyi yolculuklar kendine iyi bak selametle geldiginde goruselim ama mutlaka :)
Melih gordugumu yazmasam sende yazmicaksin he millet bizi gezinmiyo zannetcek :D
Bu arada egzoz nasil olmus ???
bu sitede çalışan okuyan yok sanırım:D herkes full time geziyo valla:D
bugün CUM 82 azizi gördüm LAHMACUN ısmarladı :D:D:D
güray ve adanalımı da gördüm bu arada :D
ry m3 ü gördüm sanayide yatıodu , e21turbo musatafa abiyi ve flonky nin e21 i gördüm kullanan o muydu bilmiyorum. :)
ben görünmemek için arkayolları kullanıyorum, o nedenle göremiyorsunuz yoksa gezerim çok şükür:)
jem84 cidden çok başarılı haftada 1-2 görüyorum acıbademe çok geçtiğimden bi ekürisi var jad plaka beyaz megane ile peşpeşe dururlar hep aynı yerde ve arkadaş siteye üye idi sorna kayboldu :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=43238
Geçen hafta cadde sonundan kadıköy üstünden e-5 köprü bağlantı yoluna seyir ettiğim sırada maksa ata ata arkadan gelip yanımda duran yeni kasa beyaz megane hb ve gri çift çıkış egsoz yapmış lagunadaki arkadaşlar bizim sitedenmi kusura bakmayın biraz uzadım gittim ayıp oldu diyecektim gelemediler :p :p
kanka onlar aşk çiçekleri oldular ahahahhaha :D Aziz'e bize ısmarla desek 1 ısmarlar 2.de sıra sende der ibiş herif =)
Gecen salı aydın unv semalarında ramo-si gordum ortam yapmıslar takılıolardı :D
baran @ bostancı estremo
dd typer @ acıbadem
carsamba aksami jad typeri gordum realin otoparkinda yatiyordu 2. katta :)
En civic beyaz FD6 sabah saat 8' e gelirken Üsküdara iniyordu.Canlı canlıda iyi duruyodu.
yarım saat önce cevizlibağ tarafında e5te polis bi vti bir 106gti'ı paket yapmıştı ,siteden mi acaba onlar
emreşenerdi sanırım gördüğüm transtporter 3-4 sellektör yaptım arabayı süren garpisedi baktı geçti :D
dun aksam alicanrs'i gordum hatta dukkana geldi birlikte cay ictik sabahleyinde evine gonderdim :D :D :D
http://img204.imageshack.us/img204/8021/dsc0133p.jpg
sefa tebrik ediyorm çok iyidi :D :D