bende benim gözlemlediğimi yazayım...çok denedim benzinlikleri...sonuç olarak
gazlayacaksam bp 95 oktan
uzun yol yapacaksam alpet 95 oktan![]()
bende benim gözlemlediğimi yazayım...çok denedim benzinlikleri...sonuç olarak
gazlayacaksam bp 95 oktan
uzun yol yapacaksam alpet 95 oktan![]()
SENSİN.
dangerahmet ' i gördüm![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
bob corsa merterde görüldü cam yarım acıkdı berkayda eşgal olarak görüldü bi daha görsem tanırım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
rckıd mustfa ıle gazlarken alı eerden ı gordum.. Lastıklere hava basıyodu herkese selamı var..
utku selamoğlu
firat_07,bullet07,dragon07,kcnn_220,ocean0636,onur soytam,göktürk-M ve aklıma gelmeyen diğerleri![]()
çılgın meliiiflorya sanyide
, tüm gün beraberdik sonunda çıktı bizim astrada
gecede florya fenaydı, aziz (s2000),bilal(jet corsa),mert(bb corolla),yigit y (bmw1),yhya
ve ++ ları
![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
bu gece 23:30 civarı merter mc e bı ugrıyım dedım hey masallahhh
10 tane cıvarı honda wardı ,2-3 tane 106, daha sonrdan 3 tane e30 geldı arka arkaya harektlydı baya mc bu gece![]()
Low-rider bugun oglen mecidiyekoydemiydin,profilo yonune dogru girdin?senmiydin yoksa baska cok benzer bi broadwaymıydı.
cadde baya kalabalıktı 1 saatte 5tane s2000 gördüm sedefli mavi beyaz siyah birde muharreminkini herhalde SG basık cooper ı gördüm NTK m3de iyi gazladı![]()
Emre abinin(EMG) corsa kapanan doğan oto'da duruyordu.Siyah jantlarıda yakışmış maşallah.O civarda arkadaşlarlaydık. Etrafa bakındım ama yoktu ortalarda![]()
mecidiyeköye giderken honda 1000 rr ile makas yaptık kafa kaldıra kaldıra ezdi geçti beni...ama olsun adrenalin yaşadımadam saparken içeriye de bu işareti yaptı
![]()
![]()
SENSİN.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)