hacı bnde senın arabayı gordum sanayıınn ıcınde, senın ne dukkanı war orda ?
bi çayıını içiyim bi ara :D
Printable View
35ALP.. plaka 3.20 coupe bizdenmidir ? Dün akşam Bolu - İstanbul otobanında eğlenceli anlar yaşadık :)
ygt plaka s2000 acıbadem sonax ta yıkanıyordu.
gecen aksam merter mc de akının beyaz cıvıcı gordum,şimdi aklıma geldı :)
Eve gelirken maslakta JUM'u gördüm. Trafikte bekliyordu :(
07 vt plaka saxoyu gördüm :) çobançeşme citroende yatıyordu maşallah akşam görmeme ragmen cok hoş görünüyordu
yıne bır dunya adam gordum :D
Maslakta paşaoğlunun önünden geçerken CVK Rs okanı gördüm
sankoda sulhi stlegal ve u vtec özgür görüldü :)
temde melii yi gördüm saat 10 gibi gazlıyordu ;)
basın ekspres yolundada haloyu gördüm ladamobille 10:30:)
eski Xdream yeni EM-RE nickli arkadasimizi caddede yeni arabasiyla gordum, yaninda Goki'yle..
ilk piştin benden olsun bakalim :D daha da kimse gormez zaten caddede, gri renkle olmaz o is :hahaha: Allah kaza bela vermesin :icon_tup:
Layfstronk :D talatpaşa caddesinde görüldü selamlaşıldı :)
Sabah 9.45 civarıydı sanırım. 38 uz 306 gti kazım karabekir/ademyavuz cd. seyir halinde görüldü :) Maşallahı vardı.
:D dün ben arabanın saatini geri almamışım ya ahahhaa
seafkoyde fuatlarn turbo ies i gordum, korna calıdım 2-3 kere ama farketmedı sanırım :)
aydın unvstenın sokagında bbs lı bı grı 106 war sunrooflu,iş yerının camından goruyorum ama bızdenmı bılmıyorum :)
sarı ek kasa hb sjn 40 plaka araç bizdenmidir :) dün acıbademde gördm cok güzeldi.
aksam 6.30 civarı zr evoyu gördm.
M.köyde DH Leon emre abi.
Saat 19:30da incirli e-5te UGK RS Tunç abiyi gördüm çok güzel sesi var maşallah RSin :)
07 vt plaka saxoyu gördüm cok pıstı yıkanması lazımmm 16V yazılarına sewem :):)
sabah bbs li gri 106 gördm sefaköyde aradan aradan kaçıyodu
vv 2001 onur'u gördüm hala görüyom :D
Bende 308 leydim. Klasik m.köy trafiği. Hele cuma günleri...
Bugün Kıraç'dan gelirken 34 JET 06 Kırmızı Basık bir corsa gördüm pek bakamadım ama önden güzel duruyordu, birde Avcılardı galiba Ordada eski Tesisatlı Kırmızı AL 698'di galiba GOLF gördüm Hala güzel gözüktü gözüme :)