Arkasındaki sokakta oturuyorum :icon_tup:
Printable View
abt 45 plakalı beyaz basık a4 görüldü
3 tane arka arkaya vts gördüm mk2 er plaka vardı beyaz mavi kırmıızı digerlerini unttum :D
mc'in ordan hızlı geçmek zorunda kaldım orasıda hareketliydi =) pek göremedim gece uzagı göremiyorm :D ama amerikanlı mamerikanlı bişeyler vardı
BOB 77 23:15 gibi çınar otelin önünde görüldü selam verdim aldı o da selamımı :)
Yeşilyurt romanın önünde AHT rocco görüldü
Birde BT plakalı siyah cooper s sitedendi o da galiba çınarın önünde park halindeydi arkadaşlarımı bekliyodum bikaç kez geçtim ordan duruyordu
Bob77,Aht scirocco,yeşil plakasını tam göremediğim bir e46 m3 ve mat siyah bir s2k yeşilköyde görüldüler :)
bu arada BT plaka yekta siteye üye arkadaşımız :)
bugün kartal atalar civari sahilde öglen saatlerinde kor 07 plakali m3 ü gördüm.aracin masallahi vardi piril piril parliyordu.kazasiz belasiz kullanmasini dilerim.
aynen gördüm bende sizi çınarın önünde otobüs durağında çekirdek çitliyoduk er ve oged le ramazan tarifesi gelseydiniz laflardık :)
Orda birilerini gördüm tahmin ettim arabanın sahibi olduklarını ama emin olamadım , sen olduğunu bilsem gelirdim,
AHT rocconun sahibi arkadaş söyleyince sahibinin adı yekta diye o zaman düştü jeton :D
Pertevniyal mezunusun sende , bizzat tanışamadık seninle ama bizim okuldan böyle TT'de falan takılan kimse olmadığı için biliyorum seni :D
ramazanda genelde orda oluruz, denk gelirsen buyur gel :)
sende mi pertevniyal mezunusun?
Ben yeşilköyde oturduğum için sürekli oralardayım , uğrarım bi akşam :)
Evet Pertevniyal mezunuyum bende :)
birkaç dönem var arada ama tanışıyoruzdur belki de :) ok gelirsen görüşürüz..
Dün ramo_si, tuner faruk ve 10urK:D
sefakoy besyoldakı bordo sedan eg bızdenmı TL 505 tı galıba plakası, cok tatlı duruyo msallah.
evet smart'ı ılk defa gordum maasallah cok tatlı duruyor :)
gurkan abı hosgeldın bıraz sıkıntım vardı dun duramadım sende bızımkılerle degılmıssın zaten donuste gordum abla yeğen falan vardı heralde :)
ER plaka 306
Yekta cooper
Aht rocco
Gri smart
bunları yesılkoyde gordum.
Dragger yavuz abıyı ıse ofısı kapattıgım sıralarda ıncırlıden atakoye dogru gecerken gordum baya bı tacız ettım en sonunda gordu selam verdı haha :D
06be323 Alper VNS in eski arabasını gordum
Araba hala guzel duruyor Alper satılırmı o :)
cas s2000 'i gördüm.
bkm s2k istinye parkin onunde goruldu
Dün değil ondan önceki akşam b.düzü atrium önünde ss 246 plaka siyah bi s2000 gördüm.Orta yaşlarda bi abla kullanıyordu.Araç sahibinin bi yakını muhtemelen.
dün avcılar istikametinde beyaz bi evo x sanırım ey plakaydı manyak gibi gazlıyodu önümde makasa girdi son anda görüp gaz kestim yoksa geberip gidiyodu sitedenmidir bilmem ama..
Real'in otoparkında low-rider corsa arkamdan geçti aynadan gördüm oydu heralde :)
Basin ekspres yolunda sari clio sport inanc i gordum gec farkettim slm verilemedi :)
Cabriolet özgürü gördüm beşiktaşda :D
her akşam R-turbo ve kibrit kutusu czt yi görüyorum :D