dün akşam saat 19.00 da low rıder özgür alibeyköyde jantcıda görüldü
acaba gene bir degişim içerisindemi?
Printable View
dün akşam saat 19.00 da low rıder özgür alibeyköyde jantcıda görüldü
acaba gene bir degişim içerisindemi?
Bu gün saat 12.00 civarlarında avrupa anadolu güzergahı boğaz köprüsü yolu anadolu yakasında, her zaman polis otomobilinin durduğu noktada bir tane m3, 2 arabaya ve bariyerlere vurmuş ve ön taraf dağılmış şeklinde gördüm. çok emin olmamakla birlikte E92 kasa idi sanırım.
forumdan birisi ya da tanıdığı olan birisi değildir umarım. çok fazla hasarlıydı ön taraftan bariyerlere sağlam vurmuştu.. önden gördüğüm için plaka göremedim.
Dün akşam sanrım İmhotep Özgür abiyi gördüm Florya kavşağından polis okuluna doğru.
06 Kv plakali sportingi gordum kentparkta
mur 84 goruldu :D
dünya yol ypaıyorum gören yok ya:) bu ara salı akşamı fener ışıklarda beklerken NK m3 ü gördüm
Antalya varyantta 06gtr10 plaka gtr 35 i gordum bizdenmi bilemedim .d
bu akşam merter mc de bir arkadaş selam verdi bizdenmidir?
:) :) :) o nasil gormek arkadasin ayak numarasi kaçti :D
Dün 4 gibi bostancı e-5 te s2000 gördüm plaka RED 11 di galiba burdandır
5 gün içinde 2 kere s2000 gördüm hayra yorumluyorum :D
öğlen bakırköyde ema scirocco, sonrasnda livestrong , boozer, merts,ud focus emre, biraz öncede TUNC :)
bu arada tuncun MCS yi yeni gördüm cok başarılıydı
Tollga tuner faruk eren cagaty selim bayrk 16v
Ben kartal cevrelerinde geziyorum, dun goztepeye gittim.
Cok dalgin adamimdir, cevreme hic bakmam. Ama arada selektor atan, korna calan filan oluyor. Insallah bizdendir
beşevler bpde dirk ramazan gelmiş yanımıza çekmiş poloyu :D
:) genelde hız sevmem sakin giderim ve gördüğüm aracı plakayı genellikle unutmam hastalıkmıdır bilmiyorum :) ve bi coğuylada stcker sattıgımdan alısveriş sırasında denk geliyoruz. okulda sefaköydeyken sitenin yarısı o civarda oldugundan haliyle görüşüyorduk...
öyle yani musticim... sen bizi esnerken yakalarken bişi yok dimi :D teee otobusden bizi görüyn :D :D
bu arada vallahi korsan muhabbeti baydı :)
biraz önce siyah bi s13 gördüm y plaka kanatlı filan burdan mıdır?
cumartesi egteam ve birsürü arkadaşla görüştük
Öğlen 12 civarı merterden topkapı yonüne by megane coupe, sonrasında incirli caddesinde YEM mertkeskin, bahcebüfede kahvaltı ediyordum Livestrongla corsa ahmetti sanrım arkadaşın adı yanlısım varsa affola :) onlar arabayı görüp gelmişler :) sabah sabah baya tech başladık işe :D
Benim by megane amma dolaşıyor ya :) banada telefon geliyor hala,ne işin var burda diye :)
em-re öyle bi araba yapmssınz ki alakasız bi şekilde göze çarpıyor sanki yola oturmuş buldog gibi geliyo araba karşıdan :D maşallah
cmtesi akdeniz sanayide bov plaka kırmızı 200sx'i gördüm rot-balanscıdaydı sanırım...
kop42 yi gördüm:D
Bugün srk lagunayı farkedemedim :) Emre abi daily driven tarzı takılmaya devam ediyor araba acıyorum bende :D Aynen abi daha yapılısını bende görmedim biraz fazla ilgi görüyor geçenlerde sağ arka çamurluğa ufak ufak çizik atmış birileri şimdi küfür etmek istemiyorum ceza yemeyelim.Bu arada lipi sabırsızlıkla bekliyorum ama en fazla 1 hafta dayanır gibi o :D
bov plaka 200sx perge'de nur pastanesının ılerısındekı lastıkçıde.