Ben kartal cevrelerinde geziyorum, dun goztepeye gittim.
Cok dalgin adamimdir, cevreme hic bakmam. Ama arada selektor atan, korna calan filan oluyor. Insallah bizdendir
Ben kartal cevrelerinde geziyorum, dun goztepeye gittim.
Cok dalgin adamimdir, cevreme hic bakmam. Ama arada selektor atan, korna calan filan oluyor. Insallah bizdendir
Built to fall....
genelde hız sevmem sakin giderim ve gördüğüm aracı plakayı genellikle unutmam hastalıkmıdır bilmiyorum
ve bi coğuylada stcker sattıgımdan alısveriş sırasında denk geliyoruz. okulda sefaköydeyken sitenin yarısı o civarda oldugundan haliyle görüşüyorduk...
öyle yani musticim... sen bizi esnerken yakalarken bişi yok dimiteee otobusden bizi görüyn
![]()
bu arada vallahi korsan muhabbeti baydı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
biraz önce siyah bi s13 gördüm y plaka kanatlı filan burdan mıdır?
Öğlen 12 civarı merterden topkapı yonüne by megane coupe, sonrasında incirli caddesinde YEM mertkeskin, bahcebüfede kahvaltı ediyordum Livestrongla corsa ahmetti sanrım arkadaşın adı yanlısım varsa affolaonlar arabayı görüp gelmişler
sabah sabah baya tech başladık işe
![]()
em-re öyle bi araba yapmssınz ki alakasız bi şekilde göze çarpıyor sanki yola oturmuş buldog gibi geliyo araba karşıdanmaşallah
cmtesi akdeniz sanayide bov plaka kırmızı 200sx'i gördüm rot-balanscıdaydı sanırım...
☻/
/▌
/ \
Bugün srk lagunayı farkedemedimEmre abi daily driven tarzı takılmaya devam ediyor araba acıyorum bende
Aynen abi daha yapılısını bende görmedim biraz fazla ilgi görüyor geçenlerde sağ arka çamurluğa ufak ufak çizik atmış birileri şimdi küfür etmek istemiyorum ceza yemeyelim.Bu arada lipi sabırsızlıkla bekliyorum ama en fazla 1 hafta dayanır gibi o
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)