anladım tunc sagol dun aksam bızım garajın onune cekmıstıde merak ettım bende
Printable View
sefakoyde FZG si, mahmutbeyde cok mavı tonda s2000, b.ewlerde lacıvert bi s2000 b.koy ıstıkametıne dogru ama plakayı goremedım.
Melih o,zipzip,16v,tunA
bu arada eserın profılı gorunce aklıma geldı y.bosnada 2-3 tane 106 gordum 2 tanesının plakası sankı ZM idi..
Emre abinin eski megane coupe'yi gördüm.Sahibi üye midir? Acıbadem e-5te gördüm.
Ayrıca acıbademde bir sitede sh plaka evo x gördüm.
Eser ayvaz tuna meydan stp corsa melih o civicmaniaydi galiba :) daha aklima gelmeyen bilac kisi
Akşam Edirnekapı'da karşı şeritte @Low-rider'ı gördüm Corsa'yla..
Eser ayvaz 16v tuna abi vetc maniac okan :) Veeee zıpzıp :) kankam benim Allah razı olsun okandan aldığımız teybi taktık ayar yaptık arabada artık daha keyifli müzik dinliyorum eline sağlık yavrum :)
Bakırköyde bob corsa ahibi Berkay hyundaiyle görüldü selam verildi :)
Yeşilköydede musti powera selam verildi dükkanına gidilerek :) Biride çınarın orda bağırdı melih diye ama siteden mi bilmiyorum :D
Fatih28,Farukvtec,Emre(focus),livestrong,Bilal,Azi z,Kaan
BRN 80 mersoyu gördüm .. renault trafikle geçtim yanından :)
mertcan goruldu fet ettı mıneserayı ve gıttı =)
sus 69 kavacık
İncirlideyiz her daim :p
bi arada bize uğra mert :) görüşemiyorz
Emre d leon@seyrantepe
Cabriolet,akinn@birlas msport
Air ride KD golf'u gordum, zincirlikuyudan levent metroya kadar onlu-arkaliydik ama beni farketti mi bilmiyorum.
Coiloverlarimi cikartinca artik kimse tanimiyor beni :)
melih özlem oglu EV yunus kg oglu BZ esat AK Vtec :)
sulhi abiyi gördüm 5 gibi aslantepenin orada ac'in maşallahıvardı.
ome_rs best kankam büyük bir hediyede bulundu bugün :D
dc_crx çok memnun oldum :)
aksam saat 10:30 civarları caddeden boğaz köprüsü yoluna doğru giderken HKA 86 hakan abiyi ve canavar evosunu gördüm hızlı olduğunu biliyordum sessiz sessiz gidiyordu yanına yaklaştım korna calıp selamlastık taaki 458 yanımıza gelip gaz verene kadar :D 458 pişman oldu Hakan abi adaletini konusturdu adamı geçmedi tamponuna yapışıp sellektör delisi etti adamı takip etmeye başladı adam akşam uyuyamaz :D :D
dün merter mc de onurgti colioverli berlinco ZR plaka colt czt baya kalabalıktı herkezıde tanımıyorum malesef :)
bebektede 38 plaka beyaz polo gti goruldu bıde EZN sk2 goruldu
benı kımse gordumu bılmıyorum esnaf takılıyodum :D
Bu arada bostancı sanayıye cıkarkenmiydi? biri arkama yardıra yardıra gelip son dakka frene bastı o senmiydin :)
Lowrider-Rcbasaran
Dün Onur abi ve Arda abi ile görüştük lipi aldım :)