melih görüldü boyacıköy yakınlarında :D slm vericektim araç boştu :D maşallah süper görünüyordu araç :D
Printable View
melih görüldü boyacıköy yakınlarında :D slm vericektim araç boştu :D maşallah süper görünüyordu araç :D
doğancan seni hergün göremesem de sesini duyuyorum:D
akşam saatlerınde 59 ZS plakalı kırmızı sedan vti altunizade de görüldü,
yine akşam saatlerınde bakırköy carusel önlerinde GKS typer görüldü:)
aynı şekil capacity önünde SNR plakalı sarı 106 GTI kimindir bilemem onu gördüm..
darkred Evren, Cumartesi gecesi Eskişehirde görüldü :D
b.paşada kırmızı sedan AEM plakalı vti sitedenmı acaba ?
çıkarın beni burdan fobim var hobim var çıkartın ulennnnn :D parçalarım bu yandakileri boğarım bak :D ah abi hala gülüyorum :D
aziz le yeşilköyde denk geldım yan yana gectık sonradan fark ettım o oldugunu :)
la yok bakırköy sahile gıdıcektım elemanı dolaştırmaya yolları karıştırdım yeşilköyde buldum kendımı :D :D
bu arada 7 8 tane sk2 gördüm bide herhalde murat abının eski arabasıydı m1 di galıba turuncu :)
c.tesi gecesi merter mc ana baba günüyüdü , güneşli burger daha sakindi :)
DÜnde üsküdar , ortaköy , bebek , avcılarda bi çok kişiyi gördüm ama akşam saatlerinde 10-12 tane arka arkaya giden vosvos kaplumbağalar çok iyiydi
Dün gece Bilal ve Emre ile tesadüfen karşılaştık, S2000'i dipledik içimizi rahatlattık :D
Çanakkale'de Beldemiz sitesi taraflarında gri E36 sedan görüyorum şu son iki üç gündür. Uzunları sarı ampül sanırım. 06 EDV ya da EDB olması lâzım plakası. Siteden birinindi galiba. Maaşallah çok iyi.
Boyacıköy neresi oluyor ahaha :D sağolasın :)
Dün bende Bebekte GTC plaka punto ile selamlaştım. Floryada US Megane Coupe Umut kardeşimle selamlaştım üstüne birde telefonda konuştuk maşallah jantları fena olmuş :) Bebekte ALP plaka s2000 ve beyaz teg geçti yanımdan burdandı sanırsam :)
bahcelıevlerde 2 gun once sıyah seat ıbıza gordum leon fr tamponlarını ıbızaya yapmaya calısmıs ıy hos guzelde lastıkler o kadar sısıklıge gore baya baya ıcerdeydı hıc olmamıs :)
dün ek 106 yı gördüm caddede diri duruyor baya maşallah..
Dün kırmızı angelli orjinal gti jantlı filmsiz 30 yaşlarında bir GTİcı görüldü kimdir acaba bilen varmı?
dun aksam merter mc'te bircok honda gordum :)
cumartesi günü 34 AC 106 yı gördüm amca kullanıodu :)
Biraz önce Efes Pilsen yolunda VV 2001..Çok dolaşıyosun çook :D
Mert abimle karşılaştık acıbademde :D Biraz sıkıntılı oldu ama sanırım hallettiler o işi.
sürekli gördüğüm yj plaka lacivert 106 burdanmıdır kimindir ? Bugünde istoç çıkışından bağcılar sapagına kadar yan yana gittik bide uzayıp gitmeseydi daha iyi olucaktı :D :D
Ewet karşılaştık :)
yalnız senle Bebekte karşılaşmadan önce mekanın adını hatırlayamıyorum ama ortaköyün üst taraflarında rampa başında köşede duruyodu araba :)
Maşşallahı var gerçekten hem basıklık hemde te37 ler müthiş durmuş arabada gördüğüm en başarılı fransızlar arasındasın ;)
Ayrıca senin önünde Dragger Punto (AD) vardı 3-4 araba önündeydi ama kendi sürmüyodu zannedersem ?
VV2001 106 merter mc aksam uzeri
Garden74 :) Kız arkadaşım ve 2 arkadaşla kahvaltıdaydık sonra gezintiye çıktık :) Çok teşekkürler sağolun :) Siz tam yanımdan geçerken yada geçtikten sonra baaap yaptınız cidden çok hoştu ses maşallah :) AD punto Yavuz abiden çıktı Güneş diye bir abimizde :)
Tamam Emirgana giden yolda boş bulduğum ilk yere koydum :) Rumeliden Emirgana kadar yer aradım :D