adapazarında pusuya yatmış halde stp type r görüldü.
Printable View
adapazarında pusuya yatmış halde stp type r görüldü.
oguzhan öksüz'le ilginç bir karşılaşma oldu :D crc ramo vsvs
farkında olmadan imprezaWRC yi görmüşüm:D
Eskişehirde Espark ın karşısında park halinde 55 ZB 444 plakalı Mavi 206 RC yi gördüm....yanılmıyorsam techden birinin arabasıydı....
Plaka bilinmiyor
http://img209.imageshack.us/img209/1507/dsc0189bc.jpg
swapını gordum=) bıde sasmazda kopekbalıgı gırısı 207 rc grldu plakasını hatrlayamadım =)
ramo ramo si :D
Bob plaka fiesta greenpark hotelin arkasında.
emre-e'yi tam greenpark hotelin önünde gördüm.(megane ile).
ulem 150 TLlık benzın bıttı goren olmamısmı
::D:D:D
megane rs trophy nicki unuttum valla egzoz sesi çok hoşuma gitti:D
Swapın rol vtec arka arkaya atılımda
srk lagunayla gks typer ı bakırköy dünya göz hastanesinin arkasnda gördüm önemli bişey yoktur inşallah ???
öğle saatlerinde göztepe sanayiden çıkarken RED 11 s2k'yı gördüm :)
54 DD gti'ı gördüm Gebze çarşıda boncuk maşallah :)
orhan abiyi gördüm smartıyla :)
DV megane 3 coupe yeşilköy..
bugun bızım okulda kızın bırı aa ferrarıye bak sarı ama ıgrenc dedı donup baktım lımon sarısı peugeot rcz jantlarda kırmızı dıkkat cekıcı olmus kımdır nedır bılmıyrm ama :)
arkasında gülücük stickeri olan beyaz megane 3 coupe bahçelıevlerde bi cafenın kaldırımında duruyodu sagında solunda başka arabalarda vardıda bakamadım tam :D
on camında atılım stıcker ı olan dıreksyondada uzun saclı bırısını gorursen panık yapma yoksa vuruyorlar onlara ınsancıl yaklasmamız gerekıyormus nazar degmesın bı czt ye bısey olmadı suana kadar okul ıcınde dıer araclarımın tamponlarını takmayıdusunmuyordum bı ara =)
GKS typer hep bakırköy gözhastanesinin arkasında duruyor.
Tz plaka lacivert vtec2 burdanmidir ? :D
Dün Bir tane sartı jantlı siyah s2k yı dereyolu - talatpaşa köprüsünden içeri girerken gördüm. arkaya baktım plaka yoktu. kimdir bizdenmidir acaba. önümde araçlar vardı korna çalamadımda önünüde göremedim.
TZ Corsa 1 saat önce Capacity Otoparkında görüldü.. :)
Sus 69 Siyah s2k Köprüden kadıköy istikametine önümden gidiyordu. Emniyet Şeridi'nden geçtim kendisini böylece s2000 gecmis olduk Hyundai ile :)
emre D ile görüşüldü,
alicanrs , ac106 okan, istinyepark önü civarında by megane emre e idi eğer yanlıs görmediysek
cvk fena olmus maşallah:)
Bugün yanlış görmediysem ZZ TurboIes' i gördüm Kocatepede, ama Advan'larını göremdim beyaz jant vardı.