07vt saxo e5te goruldu pazartesi günü
Printable View
07vt saxo e5te goruldu pazartesi günü
AL Vtec ve 06 YA ..... CR-X Honda Tech'in onunde goruldu.
Bugün Fenerbahçe stadının önünden rıhtıma kadar önümde syreden gri typer 34 NNR 23 dü sanırım plakası siteden mi? :)
LVN 97 Rocco Küçükköy de görüldü ? :)
ayrıca saat 18:50 civarı ataşehir bağlantı yolundaki tekel bayisini bilirsiniz hani önünde beyaz s2000 yatan onun az ilersinde bi 1.4 hb yan yoldan çıkan bi lineaya arka soldan çarptı. Geçmiş olsun. Bizden midir?
Uzunca bir sure Aziz Serin goruldu
Ataşehir blue type-r
ák vtek midir bk vtek mi ne, dizel megane tampon yaparken görüldü:D:hahaha:
merterde trafikte bbs li punto göründü büyük ihtimal dragger punto idi..
Biz yine metrobüs style tabi :(
28 EE samet abiyi gördüm biraz sohbet ettik akşam üstü :)
agora avmde 16 turbo punto görüldü
Bugün de kimseyi göremedim .. :(
C2VTS nickli arkadaşı epeyce gördüm bugünlük yeteer :D
bostancıya falan geldim bugün ama kimseyi göremedim :D
OnurGTi gorulsu YSF garage da,sonrasinda thol-ga goruldu korna caldim ama sirket arabasi oldugu icin anlamadi
denızvtec
a.senna
sabrivtec
dun aksam bahcelıevlerde golf 5 tı sanırsam mavı renk yere basıktı baya bı ama allh kolaylık versın ısı zor
SRK 57 Leguna Görüldü Çapada sanırım ßiryeri arıyordu :d
sitedenmidir bilmem dün aksaray yolunda 34 VRC PLAKA BEYAZ SUBARIYU gördüm hb kasa olandan ufaktan makas yaparken tampon yaptı gitti sonra kornalaştık :)
la seko arabadan indiğin mi var pasoyu napıcan:D
fb3332 sedan civic, ataşehir bilfen'in üst tarafında park halinde
ROL vtec istanbul yolunda goruldu
carsamba günü aksam talatpasa caddesinde bilal battal , gun30 un sahibi , TK corsa nın sahibi görüldü selam verildi. Aziz serin görüldü.. ondan öncede onurGti , akın gökçe görüldü :D
bugunde TZ corsa yeşilköyde görüldü , dükkandaydım layfstronk abi niye ugramadın :D
turladık döndük ya kardeşim bidahkine inş :D
akşam saat 8 civarı samet abiyi gördüm 41 FL rs le ufaktan gazlayarak geçti önümden :D
Mor,beyaz jantlı civic gördüm bizdenmidir ?