biraz evvel berkayın corsayı gördüm halil rıfat paşada.
Printable View
biraz evvel berkayın corsayı gördüm halil rıfat paşada.
tz plaka kırmızı corsa d göründü itü civarlarında
UU 106 'ydi galiba GTI basinekspreste havalimanı istikametinde görüldü ama son anda farkettim selam veremedim
zıpzıp,16v,tunerfaruk,halilkarakaş,farukvtec,fatih 28
eserayvaz 16v tuner faruk mrgarage mesut abi ramorex halilkarakas vsvs
Dun aksam 20:00'den sonra hayat kesilmis burada?
kar yağışı etkiledi sanırm. herkes evinde :D
sanırım az önce sus s2000'i gördüm.Koşuyolundan acıbademe doğru geliyordu
Bugun taksimden aksaray istikmtne dgru giderken sanirsam dragger puntoydu gordum korna calamadm tanimadgm icin araba gayet hostu ;) sahibine selamlar o beni gordumu bilmiyrm
Mertcan, KRC Şeref Usta, ARP Mustafa, RS Erdi
Siyah bir Megane 2 RS gördüm. R ile başlayan bir plaka (yada P) ve sonu 62 yada 68. :D
Galiba forumdan bir araçtı güzel duruyordu.
dun cabriolet ozgurle denk geldm selamlastk
Tramwayla geçerken E5 de Melih-Ö nün Clioyu gördüm ufaktan oynuyordu :)
bugun saat 14:30 sıralarında dört leventte AE plakalı kırmızı honda NSX görüldü..
E.C.A Servisin Önünde Park Halinde FC Kangoo Görülmüştür :)
Bugün görmen imkansız araba dükkanda farları sökük çıkmadı oradan :) Ama dün gördüysen olabilir bir ara birkaç bişey yaptım öyle arkadakine sinirlenip :rolleyes:
Kanka arkamdakine kızdım birkaç bişey yaptım ama dündü bugün çıkmadı araba. Genelde kimseye bulaşmam zaten :)
Aynen abi dünden bahsediyodur. Bugün olması imkansız :)
34 JET 01 yada JET 10 Mini Cooper JW @ Şirinyalı
yanılmıyorsam imprezaWRC Hakan abiyi gördüm:)
Draggerla oglenleyin Maslak 2. kisim girisinde denk geldik :)
ha bide alp2 abinin arabasını gördüm:d
Emre senerr :) @yesilkoy
bilkent starbucks önünde yeni kasa bi sti vardı turuncu kaplamaydı sanırım duu plaka...burdanmıdır?
Bagcılar Kanal D binasında EV plakalı clio gördüm heralde Melih'in aracıyıdı kocaman maşallah..
cas20 s2k bizim sitedendi ama şuan hala aynı kişidemi bilmiyorm total acıbademdeydi.
dragger yavuzumla yollardayiz sekolive ima görülmek dileğiyle :D
bayrampasada bi saat once siyah e36 coupe gordum by karakus un arabasına benzettım ama ? :)
eray abi yi E30 Coupe ile çigdem mah.gördüm ..
Perşembe günü sahilyolunda DJ poloyu gördüm selam vericektim bayan kullanıyordu yanlış anlaşılmasın diye rahatsız etmedim
http://b1201.hizliresim.com/t/p/1zjl0.jpg
xor goruldu roll yapildi :D
rasimcembasaran
batuhan
anilkarakaya
bugün baya birilerini gördüm makara yaptım :D
dj polo satıldı :)
zıpzıp olsun ak vti esat olsun güzel di :D vti akşam akşam verdi coşkuyu maşallah :D akşam akşam bide araba yıkadık :D la olum eve gelene kadar yine çamur oldu :(