o benim sanırım :)
ne tarafta? sende ne vardı? korna falan çalsaydın :)
Printable View
GCN 15i gördüm. Kanaldan çıkmıştım sağımdan geçti korna çaldım o da çaldı galiba dün akşam üzeri 5.30 gibi falan :)
Cumartesi galleria nın arkasında srk laguna'yı gördüm Maşallah ;)
dj polo görüldü basık basık süzülüyordu
AG plaka poloyu gördüm basın expresste.
kendısı havaalanına dogru devam ettı ben bakırköy ayrımından cıktım cıkarken korna caldım duydu mu bılmıyorum
BOBu bende serhat ustanın orda gördüm cumrtesi akşamı :)
HGY 82 beyaz m3 siteden mi bilmiyorum ama köprüde canı çok sıkılıyordu galiba trafikte saga sola sallanip yanlamaya falan çalışıyordu. Egzos sesi çok güzel yaw
Az önce görkem abiyi gördüm(VTEC R) acıbadem
Thedevil,stp,anilayvaz,kanguru onur,exalibur koray,yasar baskan,mami abi,ceco,ek106selcuk,cvk okan ve adi aklima gelmeyen bir cok kisi
Bu arada masallah cvk harbiden cok iyi olmus,Allah kaza bela nazar yuzu gostermesin
melih mert :) ve evladları
bakırköy yenimahallede UD focus,incirlide US plaka beyaz megane 3 coupe...
dün gece ataşehir köprünün altında EMG GSi , bir de sanırım tarik in polo idi... 4 lü yaktım fakat görüldü mü bilemiyorum :)
delsol laydım. gecenin o saatinde h.içi , roll vardı heralde :)
yellow TEG goruldu selamlasıldı. bı sure arkalı önlü gıttık.
Sabah kanyonun orda JAP 01 Goruldu uykumu actı gercekten=)
kaanpoyrazoğlu-Tunç-emirhansipahi
Konya da bal kopugu 06 gt 303 plaka 106 gti gordum
Ankara ya dondugumde de kentparkın oradan ters yonden cıkan bravo hgt gorkemı gordum :)
yor 36 citiay mertcan ı gordum pursaklar yolunda
VA 4891 MEC 73 (şahinime hayırlı olsun) s2000 dün florya ışıklarda görüldü:D
Basın ekspresste sek sek sekerek 80le sabit hızla giderken iki tane far gördüm aynamda sonrasın bir gürültü patırtı sağımda bir makas :D ZY type-r görüldü sesi çok iyidi maşallah :)
34 MJT beyaz scirocco e 5 te birde kirmizi S plaka honda s2000 kopru yolunda goruldu kimdirler bilmiyorum ;)
Rcbasaran
-batu-
Dragger
Diyadin
Low-rider
Anılkarakaya
Ramorex
:D