Herkes Dedemandaydı :D
Printable View
Herkes Dedemandaydı :D
Beylikduzu avcilar 34 KNG 77 scirocco r olmasi lazim berber gttk kimdir bilmiyrm ama araba guzeldi :) orjinal renge donmus sanrsam kaplama vardi
TZ plaka Corsa Yayla'da yıkamada görüldü
UD Focus
VV2001
RED 27 Merter Mc'te görüldü :)
Dükkan önü oto pazarı gibi cumartesileri maşallah en kısa sürede yandaki dukkanıda alıp otopark yapınız yetkililere duyrulur :)
Dün FF si'ı gordm bugun de DDD astra turboyu gordm sıka sıka gecti onumden :D
kapımın önünde duruyor :D....kesin burdandır diye düşünüyorum
http://www.resimyukle.com.tr/view/81...12.42_.46_.jpg
Yl plaka beyaz evo X
Hız plaka kıpkırmızı evo IX
41 plaka golf r32
15 dakikalık acıbadem gezisi sonucu gördüklerim.
35 EA 1434 dün sürekli akşama kadar aksarayda dolanıp durdu :)
Srk laguna goruldu altunizadede :)) parliyordu gozumu aldi resmen :) slm verdim ama gormedi :))
burak gormedm kusura bakma, beyler kımseyı goremedm ama dkkat edn anadolu yakasnda trafk cevırmesı cok.
dün gece cuprayla 4de park caddesinden çıkarken fiesta stye denk geldik beyaz renk atılım kavşağına kadar sündürmeli bir ayin yaptık kendisiyle :hehe:
sabah 11 gibi balgat yüzüncüyılda kahvaltı yaparken bir tane ibiza geldi cupra görünümlü egzoslu bizim arabanın yanında bir durdu gazladı gitti kendisi forumdan mı acaba :D
dirk ramazan şahiniyle görüldü :hehe:
Gümüş gri full zindan gibi cam filmli e36 compact var burda bizden mi? 3-5 defa görmüştüm.Basık falan güzel araba.Bu arada sahibinin direksiyonu sağlam epey.Sağlam gidiyor.Maşallah kazasız belasız.
JEM plaka Megane III. Coupe Merter Mc'de goruldu :)
ak vti , bz gti, ee gti :) maşallah
Dün gece A.Ş'de tech ahalisi görüldü :D
H Gti Sinan S. :)
pazar günü esenkentten bahçesehire dogru yol alan bir siyah GTR35 görüldü..siteden mi bilmiyorum..