@BAYRAMPAŞALI ile selamlaşıldı... ayazı okşamaya kalkıştım ama sonra içimden bi ses ne olur ne olmaz dedi uzak durdum :D:D
otomania,time-r ve barış abi ile görüşüldü...
Printable View
@BAYRAMPAŞALI ile selamlaşıldı... ayazı okşamaya kalkıştım ama sonra içimden bi ses ne olur ne olmaz dedi uzak durdum :D:D
otomania,time-r ve barış abi ile görüşüldü...
okmeydani civari roll yapiolar sanirm saglam sesler gelio s2k ep3 sesine benziyor:)
h.savas,barış ardalı,alex,time-r,exco ve bikaç kişi daha
Dün gece marmaris büfede electron blue turbo typer,bge 01 rocco,kd vti,dou,meh66 ve isimlerini hatırlayamadığım abilerle oturup sohbet ettik :D
Dün aksam maltepe sahilde turuncu megan rs görundü( teskolu:D) sitedenmidir?
dün gece saat 2 de merter e-5 te led f1 çakar stoplu bi civic geçti.
Ses fenaydı valla
vtc30-smh s2000 ler.
sac s2000 fatih abiye selamlar olsun kurtköy wiaportun orda göründü. :D fazla yanlama fatih abi. tek kaşlılar ın çenesi yoruluyor :D
bugün körfeze gelirken 41 U ... typer ı gördüm gebzede, plakanın sonunu hatırlayamıyorum harika görünüyordu, maşallah :)
yr plaka beyaz 200sx beylikdüzü onur marketin oralarda görüldü.Beylikdüzüne 3. sx mi geldi acaba :D
FV vtec zeynepkamilden asagi zirliyodu:)
Ulan Evren bugün körfez dönüşü ne güzel uzadın, vallahi tam şaka makinesi :D
RR 041 - RR 141 Type-R'lar Yahta kaptanda görüldü :D
zy lacivert sedan vtec
Uf 106gti
Gks typer
Vosvos hakkaten çok güzel olmuş , rampa yukarı biyerde bastın uzadın hayran kaldım gidişine:D
dün gece mc de lvstrng samet ahmet yılmazı gördüm selamlaştık..
Dün öğle saatlerinde Bahçelievler Talatpaşa'dan Sarı bir civic geçti arka camında spoon stickerı falan vardı sanırım..
dün akşam baya iyiydi mc.livestrong samet ud focus yj vtec görüldü.selamlaşıldı. :) pek fazla kimseyi tanıyamadığım için siteden başka araçlar da olabilir hepsinin maşşallahı vardı...
dün muhabbet güzeldi mcde :) bomboş miss gibiydi
Geçenlerde bende balgatta nt plakalı ibiza cupra gördüm .
trabzon sahilde , bayağı basık siyah sedan vtec. güzel gözüküyordu :)
sabah 7.30 da 06 TPR siyah ep3 zincirlikuyu civarında görüldü. düşük devirde mükemmel bi sesi vardı....
az once bakırkoyde sarı 106 ıle gru baya basık ud focus park halınde duryorlardı carouselın onunde bırde bob corsanın herzamn durdugu yerde max.vos park halındeydı lastıgın oralarda garıp garıp seyler vardı ne oldugunu acıklarsa sevınırım :)
tc vtec ümraniye de görüldü.
Şöförün arkasındaki kapısı vuruk siyah önceki kasa Passat sahibi buradan mı ? Birde gri renkli zifir camlı 18 jantlı yeni kasa Mondeo sahibi.