dün bizim yanımıza geliodu kanka gazla dedik yaylada =) araba tamamen stock 90 binde motoru headers vs hiç bişi yok =) stocklar stocu =) bu gün sabah 10 da yiğiyi gördüm jet plakalı corsasıyla:D
Printable View
etilerde opc emreyi gördüm galiba emin değilim
nıf38 yıllardır bahçelieverde hiç adı sanı duyulmamış bi type r
nıf38 görenler sport sanıyor o arabaya yazık etmişler farlarına kadar panjuruna kadar stopları jantları herşeyini maffetmiş :)
bu akşam 21.45 de yusufu gördüm ff vti e 5 te merden mcidiye köye doğru tampondan tanıdım vallah tam sapağa girmiştim
Dün turbo zone aydın ustayı gördüm
şerif vosvosu gördüm,
incirlide melihin biloyu gördüm görmez olaydım :D polis çevirdi hemen arkasında 20 dk arabayı aradılar bizi sorguladılar sanki adam kaçırmışız çok daraldım bu olaylardan...
dün akşam acıbadem'de JAD 41'i gördüm..
yiğityenin cuprasını gördüm
reali otopark yapmş maşallah
zaten yiğit realin otoparkı kapatmış :)
miami tayfun abiyi gördüm avcılar parsellerde.Hatta uzunca bi benim aracın tam arkasında seyir halindeydi ama ben yolcu koltuğundaydım.Ayağımda pansuman için hastaneye gidiyordum.o anki acıdan dönüp arabayı kullanana bi yavaşlada selam vereyim demeye fırsatım olmadı :)
mustu & yavuz bradırsssss :)
ben de Spook nickli arkadaşı gördüm, lacivert ya da siyah mk4 GTI. BBS RC lerde gözüm var :D
Abi akşamüstü 17:35 civarı.Americanların yanıyordu tıntın gidiyordun.Parseller bp önündeyken tam benim eranın arkasındaydın :)