Merterde beyaz spoonlu senmiydin kardesim
Printable View
Olimpiyatta kim var kim yoksa gordum bugun :)
az once gri z4 yesılyurtta daha sonra merter mc te sarı megane coupe ve daha bır cok araba ama en dıkkat cekıcı olanı araba super dı :) tam onlara bakarken yanımızdan 34 EFM plakalı s2000 baya saglam gectı sıyah renk cıft egzos :)kımdır bu arkdaslar
vay doktor zevkliymiş
sabahları servis beklerken görüyorum hep
bazen s2k bazen ctr duruyor
Srk laguna Acıbadem'de görüldü.Tertemiz duruyordu maşallah..
xzortu gordumm maslakta ama cumartesı :D
aynen bugun öğlenden sonra oradaydım bi aşşa bi yukarı yaptm
bende vtecr vts yi gördm görkem başkanla selamlaştık vts cok güzel her gördüğümde biraz daha hoşuma gidiyor... allah kaza bela vermesin.
plaka sonu 2002 olan mavi kanatlı s2000 gördm acıbademde
birde 35 nr plaka mat kırmızı fn2 gördm bizdenmidir araba değişik duruyordu çok göze çarpıcı yapılmış
ogle saatlerinde Fenerbahce'den sanirim Cuneyt abiydi Supra'yla gecti, sonra Alptug gecti
Aksama dogru C.Bostan barlar sokagindan Gogo gecti SBD 10'la
Tunc mete dukkanda goruldu yemek ismarlandi :D bak yaziyorum buraya abi :D
+ emre sener yine dukkan :D
dv plakali bir civic ile selamlastik yolda tanimiyorum yada dikkatli bakamadim kopegimle ugrasiyordum o sira ama sanirim sitedendi.
Birde unutmadan yusuf abi ile karsilastik karsilikli seritlerde :D
Bugün cadde yine her zamanki trafiğiyle bezdirdi :)
El plaka m3 gördüm bi tane, siyah jantlı beyaz bi corvette bp den benzin alıyordu birde :)
Cumartesi gecesi caddede baya bi hızlı*yüklü*sağlam araç görüldü :D
UD Focus 15.00'te Bakırköy'de görüldü.
1 saat önce filan bostancıda pert olan subaru forumdanmı_???
dün b.köy incirli caddesinde maxiwos oğuzhan emre peşkersoy focus ve birde plakasını göremediğim siyah s2k vardı.oğuzhan yine seklini yapmıştı..:)
Dun emirganda sari civciv H2404 goruldu sinan abi resmi bile var aksam eklerim :)
dün saat 16 sularında oguzhanı gördum yenıbosna shell e gırıyordu
dün ice cüneyt abiyi caddebostan sahilde suprasıyla gördüm konuştuk cidden günlük biniyo:D
C.tesi gecesi merter MC ana baba günüydü saat 23 civarı geçtim Yolun karşı tarafından
baktım herkez orda :)
biraz yüklendim airmass sesi duyulunca yüzler e-5 e doğru döndü hemen :D
bügünde öğlen saatlerinde sat 03 rocco ve kırmızı bi mutang tatlı talı oynaya oynaya gidiyolardı , vatana doğru dönerken de GK evo ve AB plaka bi subaru ya denk geldim
bugun saat 12 civarında 34 jap 01 typer görüldü ufaktan cizdikkk sesi görüntüsü çook güzeldi maşşallah bende şirket arabası clio ile arkasına yapışıp izledim slmlaştık sonrasında
dün aksam saatleri sitedenmi bilmiyorum ama daha önceki organizasyonlarda görmüstüm tanısmadım ama vtec ruf plakalı selamlastık :)
Dragger's Punto. Saat 21.00 Atakent'te görüldü.
Erbin i gördüm.206 xs in 3 jant ı RC 1 jant ı tenekeydi :)
Fazıl T. ve SUS s_2000 Mahzent Ecu Fast'ta Görüldü :)
dün bakırköyde S2000,typer,TZ corsa ve basık gri focus peşpeşe park halinde duruodu
US megane bahcelievlerde mc onunde goruldu...
Tamer Ekinci TM 444 STİ
Boozer. S2000
Nires Typer
Bob corsa
Gt astra