Pm attim..
Printable View
dün bütün gün Ankara'nın altını üstüne getirdim birini göremedim bea :D
dün sonunda Ünal Turan la tanışdık :)
dün saat 23:30 civarı çukurambar'daki seyyar köftecinin orda takılıyodum ki.. bi M6, audi s5 ve arkalarında m6'ya kitlendigim için dikkat etmedigim bi araç yara yara geçtiler kırmızı ışıkta bekleyenlerle orgy yaşıyolardı az kaldı :)
bir de güncel kasa beyaz mustang çukurambarda bi aşşa bi yukarı yardırıyodu plakayı görmedim.
Bu aralar yollkarda bayağı FR görmeye başladım :D
06TOZ plaka ep3 veya ep2
ROS plaka hb civic dün doğukent caddesinde görüldü...ali abi integranın jantlar şahane olmuş renkde o biçim :)
emreşener vento bakırköy sahil yolu
dün gece bahçelide golf gti dookan, fatiiii, ROG plaka ibiza oktay, EZR plaka T-sport görüldü
Bkm s2000 görüldü etilerde
vtc plakalı gümüş gri type r gördüm.maşallah oldukça güzel duruyordu
tolga abinin fiestayı gördüm yeşilyurt manzarada park haline , selam vericektim ama baktım içinde kimse yoktu sanırım :)
merter mc de TZ corsa ve beyaz kafadan tenekeli full basık şahin, arkadaş aramızdanmıdır bilmyorum ama kocaman maşallahh.
ve RS haliç köprüsünde görüldü motorla yanından teğet geçtim:)
ataşehir gene herkes ordaymış sanırsam ve police mevzuları olmuş duyduğuma göre :)
Akşam üstü yeniköyde Özgür abi görüldü, LowRider
Tholl-ga abi goruldu sohbet edildi ayak ustu hemen yanimizda 34 eot plaka s2000 vardi daha sonra gri e 36 bmw geldi :) 34 ejd c5 herzamn ki yerndeydi bahcelievlerde 34 DP plaka beyaz 3 cabrio ayrica hemen karsisinda 38 plaka beyaz focus duruyrdu oda cok hostu :)
TechTurkey A.Ş şubesine hoşgeldiniz tabelası yaptırcam shell girişine :D Yani okadar kalabalığa normaldir vatandaşların gelip dağıtması :D vtecburac,gökhan205 saygılar =)
valla ben dün gece kimleri gördüm kimleri :D zıpzıp kardeşimle artık mapus arkadaşıyız karakolada düştük panpa napak imzalayakmı ?:hahaha: