tam bir şanzelize cafe çocuğuna yakışacak nik:D
Printable View
tam bir şanzelize cafe çocuğuna yakışacak nik:D
bende baretta kım dıyom laa :D gop team Anıl'mış :p
dragon07
Bullet07
nakayama
ocean0636
'K20A2'
juds2k
fakir ali
ARMADA_FB
anıl karakaya
MECOO
gökhan43
bı kac kişi daha göruldu ama unuttum :)
Az once izmit yolu ustunde ADA plaka c6 gordum sesi cok iyidi masallah :) burdanmi acaba sahibi
sabah zıpzıp harunum şirkete geldi iki muhabbet ettik clio sümbülün maaşallahı var :D
tv 777 kırmızı evo
bom 99 füme type-r
ec mavi subaru
06 ag sarı cupra
t.özalda park halindelerdi
ezn s2k sabiha gökçene girerkene gördümkene
Benim Sierra'mı gören olursa ben değilim 1 ay kadar önce yine bizim forumdan aeroglu84 Ahmet kardeşime sattım bilgilerinize :=)
bahcelı evler s2000 yurdunda bı kac s2000 gun plaka leon goruldu kırmzı s2k bılalındı sanrm masaalah
saat 21.45 gibi avcılar deniz köşkler mevkiinde üzerinde türk bayraği olan 7- 8 araçlık bi konvoy gördüm..egzozlar first class:)) pas kalmadı döküldü.....
DRaGGeR ve Floryada tur atmaktan sıkılmayan siyah s2k görüldü :)
He birde vbc 22 plaka subi var :)
Ysn plaka corsa birkaç gün önce bilgi üni dolapdere kampüsünde görüldü Maşallah
hng gti bostancı :D siyah prelude bizdik yanından geçtik :D
park halinde tarık polo goruldu.
thollga göruldu üstüme sürdü taciz etti :D
Ben cumartesi pazar kumburgaz- beykent-yayla-bakırköy-florya gezdim durdum. Araba leş gibiydi kimse görmemiş :D
SIZ plaka kırmızı evo burdanmıdır ? Aydın üni. yolunda yanımdan geçerken bildiğin ışınlandı :D :D
beyler sarıyer tarafında haftasonu bir kırmızı delsol gördm s2k kırmızısıydı vyf yada vvf plakalı bu arabayı bilen tanıyan varmı?
34 bf xx48 idi sanırım plakası. Çanakkale Kipa otoparkında kırmızı sedan ies gördüm üzerinde orjinal jantları vardı basıktı bayağı maaşallah çok güzel buradansa. :)
merter mc de 16 plakalı EK honda maşallah basıklığı çok iyidi.
Haftanın 2-3 günü oldugu gibi , esg plaka e92 gri Em-re' yi gördüm.tem de trafikde her sabah aynı cıleyı cekiyoruz :):)
06 ZTG 54 turuncu audi ttrs fazlasyla iyi kimdir nedir :)
Dun oglen sularinda acibademde srk57 lagunayi gordum masallah cok guzel gorunuyodu
dogrudur dun o civardaydm:)
Bıraz once sahl yolunda bob corsayı gordm
dün akşam zeytinburnu sahilde sefayı gördüm sonunda arabası bitmiş geziyodu
Bu sabah dolmuşla geçerken autojoy'da kırmızı f458 görüldü.Siteden midir bilenmez :D