Kuk cupra maskodan asagiya dogru iniyodu
Kuk cupra maskodan asagiya dogru iniyodu
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
kor plakalı e36 m3 gördum levennte en iyi e46dan bile iyi duruyordu müzelik diyebilirim
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Kankam hakanı nasıl unutursunuz ya o gecenin yıldızıydı kardeşim benim e46 vd m3 beyaz....kıng yani okadar diyorum nokta ...yolun sonu kardeşim benim 1 yan,2 yan,3 ya...4 yol bitti))))
Roll gecesinden aldigim haberlerden sora hakani gordum bi bugun masallah vd m3 10 olmus gidisiylede tastiklemis zaten hizliiiyan yan yannnn
![]()
Gecen gun bahcelıewlerde gordum 100 kere maşallah o nasıl bı E46 M3 tür arkadaşacayip bi basık tam germen style bi alet gercekten hakan biliyosun kardeşm sen bu işi helal
![]()
bbs li beetle ı gördüm kozanın ordan köprüye çıkıyordu.
kırmızı vf plaka integra gördüm.öndeki magirus style sisler olmamış.
caddeden dönerken de 2 typer , arkalarından da 2 s2000 bir 106 sıkıyodu.fena gösteriydi.
az önce MTH 16ydı sanırım plakası tam bakamadım ama hardtoplı füme bir s2000 ataköyde gördüm sesi harikaa![]()
ne kol warmış bende arkadaş
her yerdeyimsalı akşamıda yeşilköy semalarında olucam
sonraki hafta uzun bi süre görülemeyebilirim
boya şekli.
knka bilsem daha önce alırdım bugeye.. iyi dikkat çekio, polis konusunda rahatım çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadımdövmeler bukalemun gibi her arabaya uyum sağlıo
tamamdır şimdi hatırladım![]()
son zamanlarda eyüpten yukarı çıkarken şirketin yakınlarında sol tarafta tente altında bir ae86 görüyorum , henüz toplanmaya başlamamışlar
var mı bilgisi olan? servisten inip foto çekecem artık fena merak etmeye başladım
dedim gider bir iki güne , yok , haftalardır orada...
Tesla Model Y Sr
34ysf44 3.20D idi sanırım dün akşam bahçelievler-topkapı arasında gördüm fena sıkıyorduarkada sıkıştıran vardı galiba
maşallah arkadaşa...
Sekolive @ Greece Border![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)