geçen gün beyaz renk basık megan III sw gördüm siyah çizgili jantlıydı,bakmak için tam sağa çekiyordum ki benim arkadaş izin vermedi
eğer sahibi siteye üye ise aracının resimlerini esirgemesin bizden...
Printable View
geçen gün beyaz renk basık megan III sw gördüm siyah çizgili jantlıydı,bakmak için tam sağa çekiyordum ki benim arkadaş izin vermedi
eğer sahibi siteye üye ise aracının resimlerini esirgemesin bizden...
az once yenıbosnaya dogru ılerlerken kırmızı ford focus gordum tek kapı st jantlı st tamponlu falan baya baya baya basıktı superdı :) forumdanmıdır acaba
anıl ın golf ü gördüm az önce mezarlıgın yanında orda calısıyo galıba
evet forumdan kaan arkadasımızn aracı focus
Bu araçsa forumdan olduğunu biliyorum :icon_tup:
http://c1205.hizliresim.com/x/j/5zslv.jpg
ümraniye küçüksu da fog plaka füme carbonlu s2000 kimin ?
Yavuz abi, Özgür abi, Cem abi, Onur vs vs.. :)
beykoz konakları civarında sarı r56 beyaz te37li önündede sarı bi s2000 vardı az geridende 93 cabrio ses10 plakalı bmw geliodu yeni sahibi sanırım , maşallah ama cooper çok iyi olmuş :)
ygz 41 typer acıbadem
Dün akşam 7,30 Civarı Havalimanı E-5 Bağlantısında yanyolda SUS 69 sağ şeritte duruyordu .
Önünde arkasında 2-3 tane kamyon ve ekip arabası vardı , Çevirmişlerdi sanırsam ?
İnşallah Ciddi bişe değildir .
sabah leventten maslaka giderken turkuaz gibi rengi olan ofsetli yerle bir c2 gördüm sahibi burdaysa fotolarını esirgemesin lütfen:icon_tup:
Zk m3 goruldu guzel ekzos sesiyle kulagimin pasi sildi :) eyupte gorulldu
Aaaa unuttum be :D
İyi kurtarmışım da ilerisi de felaketti ordan tekrar Jantmax'a dönmemiz 1 saat sürdü :)
Kavga , hatalı sollamadan :hahaha:
Nuh the Ironfist - YouTube
perşembe gecesi bornovadan bucaya giderken eshotta 1 saniye FJK'yı gördüm:D
CVK rs i gördüm maşallahı var...
aıbademde dogus unıversıtesı cevresındekı 16 plakalı sarı s2k bızdenmı sureklı goruyorum :D
RCKİD mustafa esk yolunda polo gti ile goruldu
slm verdım ama bende motor oldugu ıcın tanımadı hehralde :D
SekoLive, istinye kök :)
Guzelbahce sahilinde berkin metin golfuyle goruldu...
yeşilyurt çınarın orda bikaç tane s2000 , maxivos oğuzhan , birde bahçelievlerden bikaç araba gördüm tam hatırlamıyorum :) oğuzhan , jap type-r , akşamki s2000'leri gördüm gündüz de bahçelievlerde :)
S2000 ler bizdik , yesilkoyde dragger , smart , ayf selamsiz birkan goruldu
Aynen farkettim masallah iyi duruyor :)
Bizi gören yokmu hiç ya
Hergün okmeydanı-bakırköy (marmara forum ) arası mekik dokuyorum
aracta ef sedan yollarda yok denicek kadar az
ome_rs ruudvan pampalar
avcılar E5den dip gaz geçen kırmızı 206 rc burdanmıdır acaba ? saolsun yemegım bogazımda kaldı :D
avcılar sahılde FiReWaLL nıklı hasan kardesm PV TEG ıle gorulduuu.......
kara tren 22:30 gibi balgata goruldu cov cov gıdıyordu :)
Dün gece a.ş'de pug_erkan,gökhan_205,ER,FOG 08 Muharrem abi,RES 98 Olcay abi,zübeyir abi görüldü muhabbet edildi :)
dun forumdan hıc görmedıysem 20 araba gördum tek tek yazamıcam :D
bebekte chilai i az geçince srk 57 sekolive, 2. köprü yolunda giderken tesadüfi arenimo ve kekuti görüldü:) gazlandı:D