Ya hala aklımda , acaipte güzel bir sesi vardı.
Fatih'te ara sokakta giderken geçti yanımızdan düşük hızda müthiş bir homurtu vardı egsozlarında:)
Printable View
Ya hala aklımda , acaipte güzel bir sesi vardı.
Fatih'te ara sokakta giderken geçti yanımızdan düşük hızda müthiş bir homurtu vardı egsozlarında:)
megane trophy yigit geldi bu gun magazaya.
06 KOR 68 lemans blue e90 ı eski lara caddesinde gördüm
Doğrudur abi aynen :)
Ev clio benimde Rs değilim haftaiçi hangi gündü hatırlayamadım ama arabayı çıkarmadım hiç ben sanki :)
Eyvallah kardeşim :) Ud focus emre ve oguzhan öksüz incirlide görüldü. Telefondaydım fazla konuşamadık diğer arkadaşları göremedim :)
abarth nerde ya, duruşu vs benim çok hoşuma gidiyor 500 abarth ın
cumartesi incirli caddesinde boozer bilalim i gördüm.kırmızı s2k ile yakıyordu etrafını acımadan:)selamlaştık..
zoz 41 benim plakam
pazar sabah 6 buçuk suları ezn s2000 ile karşılaşıldı, selamlaşıldı:)
opel odakta sureklı sedeflı turuncu opc tamponlu veya orjınal opc ınsıgnıa goruyorum 34 GUL XX plaka kımdır nedır fotosu varmı arkdaslar dıkatlı bakamadımda :)
bugun bayaga kısı gordum iyidi:D
Geçen gece alem tekelın onunde bana bagıran pandayı arıyorum :D kıza mahcup ettı bıze kım bu maganda dıyo :D
Budur muhtemelen ;
http://img535.imageshack.us/img535/4461/pic0687e.th.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/3871/pic0686t.th.jpg
Alıntıdır
KAYNAK
@Eworen,
Aynen budur:D
4egsoz varmış bu arada fotoğrafta dikkat ettim görememiştim canlı ama ses müthişti
saat 7 gibi bakirkoyde sus s2000, bi 20 dk once de tem kavacık yolunda iki tane s2k roll yapıolardı kulagımın pası sılındı
beyaz 106 gti tem yolunda selamlar burdanda :)
EOZ 98 siyah s2000 akşam saat 8 buçuk sularında Göztepe' de park halinde görüldü :)
gfj 306gti mecdyekoy kopru altnda masaalah
Dün gece ba s2000 tem kavacık istikamatinde görülmüştür :D:D
jantmax'ta ANL 12 Golf - 2 tanede e36 m3 gördüm biri siyah biri kırmızıydı.Kırmızı m3 tüde siyahtan tam emin değilim. :)
DA 4234 fırtına mavisi Scirocco Göztepe' de görüldü. Siteden midir acaba?
bursa beşyolda gursel agayı gordum gece 1 falandı :D
34 cpt 04 s2000 acıbademde görüldü..
pazar gunu atakumda vts04 goruldu
Pazar akşamı,
Selçuk VE RS
Okan D.
Emr53
Ali K gti