ac 106'yi sahilyolunda catladikapiya girerken sultanahmete girerken gordum karsi seritteydi, korna caldim sellektor yaptim el falan salladim selam verdim o ise bir sellektor bile yapmadi :)
Printable View
ac 106'yi sahilyolunda catladikapiya girerken sultanahmete girerken gordum karsi seritteydi, korna caldim sellektor yaptim el falan salladim selam verdim o ise bir sellektor bile yapmadi :)
Bahçelievler Londra Cafe'de bayağı kisiyi gördüm fakat misafirlerim vardı muhabbet etme şansım olmadı.mavi rocco beyaz es7 ve e46 ya maşallah.
Yeşilköyde station siyah GC8 park halindeydi BAH plaka smart yine yeşilköyde sahilyolundada Ercan abi UZ 106 karşı şeritte gördüm :)
merter mc de bi kaç ticari basık görüldü siyah berlingo,kangoo ve combo ...
HKA 64 TT Emirgan'da , UL 106 Etiler yokuşunda , bir de dün akşam forum istanbul buluşmasındaki mavi civic Mecidiyeköy de , bir de mat sarı sürüngen vos Reina'nın orada görüldü :)
Bebekte mat sarı olan vos u ve beyaz 124 ü gördüm sanırım VA plakaydı selam verdim ikisinede aldılar selamımı :)
Bu aralar bizim ev haraketli mkt Tuner Faruk Halo Servan emresener Oguzhan öksüz
Atölye Ozge sulhi :)
Kumburgaz tunç haci muro :D sarı s2000
Dönüşte 4 honda civic biraz gazladik :)
Vatanda mat sarı megan.
sattığım SI ı gördüm. çiçek gibi yapmışlar. hafif zoruma gitti çok seviyordum kendisini.
avcılardan topkapı istikametine giderken avcılara daha yakın bir yerlerde sarı cok şekermi şeker bir vos vos görüldü, arka lastiklerdeki kamber cok hosuma gitti.. korna calınarak selam verildi:) buradanmıdır değilmidir bilmiyorum arkadaşı tabi