yiğit y yi gördüm daha doğrusu o gördü beni selam verdi :)
biraz önce b.evlerden dönerkn 33 hs plaka siyah bi fn2 ye denk geldim makaslıyordu :) yeni mi düştü istanbula yoksa geçerkenmi uğradı varmı tanıyan
Printable View
yiğit y yi gördüm daha doğrusu o gördü beni selam verdi :)
biraz önce b.evlerden dönerkn 33 hs plaka siyah bi fn2 ye denk geldim makaslıyordu :) yeni mi düştü istanbula yoksa geçerkenmi uğradı varmı tanıyan
meliii boran crc ramo ramazan :D yunus kg başkada aklıma gelmiyi :D
Lupo GTİ görüldü :)
la beni kimse görmüyor :D kadıköydeki bugun ki trafiği gördükten sonra :D bir daha dışarı çıkmam ... :)
öme-rs ve çılgın crx :D
Pazar günü öğlen 12 gibi atatürk havalimanı civarında zıpzıp harun u gördüm , ee 106 yla :)
Maşallah bebekler bebeyi araç :) Trafikte 1-2 km arkalı önlü ilerledik , 34vt plaka siyah grand vitara vardı bende.Müsait olsaydım durdururdum tanışırdık da peder vs vardı izmire dönüyordum selam veremedim :)
Thollga -ramorex-thedevil bi kaç kişi daha vardı :D
beni gören yokmu ya kırmızı ef hjc 89 kısaca arka camda yazan ( benzini şer honda civic si ** R yazan ) :D
rol vtec gordum atılımın ıcınde aynı okuldayız hergun yazarım artık =)
Sezai ile Turkcell Kurucesme Arena'da karsilastik, sonra arabasinda arabama kadar misafir etti sagolsun :D
dün çobançesmede bı sıyah 106 ıle selamlastık, dewır saati wardı aracta extradan. burdanmsn arkdsm :D ?
dün emreşenerle beraberdik :D golf GT 170 le baya bi gazladık :D Ahmetbaha görüldü.
tombul faruk
maalesef elpadre