bende gördüm dün gece saat 00:15 sularında acıbademden koşuyolu istikametine giderken.. :)
Printable View
34 BOB 11 plakalı beyaz focus hb bizdenmidir ? dun aksma zeytın burnu taraflarında denk geldık ıftardan once orucun verdıgı etkıyle garıp bi selamlaşmamız oldu da kendısıyle :)
byp RS , AZ berlingo , AKT cooper , UD Focus , FK astra sedan , GKR bravo , BAH 30 smart @yeşilköy. UD focus'a selam verildi , FK astrayla özel görüşüldü :)
Az önce 07 x 0002 plakalı gri s2000 görüldü tonguc caddesinde
Maşallah kardeşim :)
motorla bütün İstanbul u gezdin herhalde :)
merterde kırmızı bi sk2 sıkıyordu birde apaci lancer gördüm aynı yerde :D
An itibariyle can typer kazı yaptiimiz yerden gecti :)
ali neredesin kardeş :) istanbulda bittimi işin.
geçenlerde zen roccoyu bağlarbaşında gördük ciddi güzel duruyo :)
iyimiş kolay gelsn dikkat et elektrk işleri sakattır :D
bu arada sahilden bir yeşil 124 geçti ıslık caldırıcak cinsdendi içinde 4 kişi vardı süren ne alaka ise TUNÇ'a benziyordu acaba 124 mü aldı tunc? maşallahı var 124ün
Evet oyle olmasi lazim :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...0_432531_n.jpg
Bi zamanlar bu 124 arkadaşımın abisindeydi Çook diri bi 124 :)
yok kardeşim ya :) yeşilköyde çalışıyorum onlarda yeşilköyde gördüklerim :)) ewet dünyayı geziyorum bi günde 250 km yapan insanlardanım :D + yeşilköye gidip geliorum hergün.
Dün oğuzhan öksüz görüldü selam verildi , UD focus emre görüldü selam verildi. Emresener saolsun geldi yanıma kadar yine limonata ısmarladım gecenin bi yarısı makara güzeldi abi her zaman gel canımız sıkılıo :D
Sabah sabah vtc plaka kırmızı s2000 incirlide uyandırdı sağ olsun serviste uykumdan
bu arada topkapıdan zeytınburnuna gıderken surların onunde duran kırmızı bır s2k vardı. kaldırımın ustunde dururdu sureklı. Dun aksam VMF Rocco duruyordu onun yerınde.
Sabah sabah type r sesiyle kendime geldim minubus caddesinden sirkete giderken yanimdan dip gaz gecti mat fume dj plakali type r siteye uyeydi sanirim