Araba cook iy ya 2 gundur abimin dilinde ya :)
Printable View
cuma günü trafikte yeşil hatch vti sahibi ile sohbet ettik
cumartesi umit erbas , tuna aras
pazar, tolgakaynak, tuna aras, hakan kolayca
ayrıca beylikdüzü mcte otururken FUR plaka auris geçti , BEE plaka turbo si geçti bir de kırmızı 200sx
:D
eyvallah saolasın. sılıvrı marına teknem var hafta sonu oraya gecıorum o ara göruosun demmkı
hacım haber verde bende cıkıyım senı goruyum :)
tesekkurler
:icon_tup::icon_tup:
:D :D suda bile rodaj yapıoruz. reıs rodaj bıtınce bi roll yapak olmamı :) :)
reis bu arada tekne reklamlarda ;)
http://www.youtube.com/watch?v=yO_HH...e_gdata_player
trafikte değil ama bodrum-yalıkavak'ta bizim sitenin havuzunda emre ekin ve miniks ahmet görüldü.. (hilmi de olabilir , karıştırmış olabilirim :D )
melih efendinin cliosu sabah 07 de kumburgazda uykudaydı :)
arka arkayaydınız arkanızdanda E30 geliodu dedim heralde biryere gidiyorlar ben de seslenmedim dışarda oturuyordum
eklemeyi unutmuşum bu arada sarı bi corsa kumburgazdan dönerken + fesin önünde görüldü , festeyken selim abinin NUC da görüldü :D
dün akşam caddede SRK serkanı gördüm, boynerin sokağından caddeye bağlanıyodu :)
bidahakine inşallah :))
Rjh Vtec Orhan abi gece kızıltoprakta görüldü ayaküstü sohbet edildi..
yenibosnada gezen Mavi renkli AZ plaka sportu tanıyan var mı ? sürekli görüyorum
caddede orhan güney abiyle karşılaştık sohbet çay derken saat kaç olmuş farkına varamadık :D orange vtec e maşallah:icon_tup:
ßoß Corsa Çapa Ama içinde ßerkay değil sanırım ßaßası vardı :)
HH jetta bartu basot turkbukunde goruldu :)
zıpzıpı gördüm 20 liraya taypar var dedim :D
Zoom zoom rx8 dudulu yolunda gorundu sitedenmidir?
Time-R - BZ 106 yunus ve UG 106 uğur ile merter mc de takıldık muhabbet falan ettik. mnd plakalı czt ordaydı güzel duruyodu maşallah. FZG'ye maşallah ayrı bi güzelliği var Allah kaza bela vermesin kanks :icon_tup: