antalya şarampolde 07 STP beyaz honda tam göremedim burdandır belki
Printable View
antalya şarampolde 07 STP beyaz honda tam göremedim burdandır belki
fg plakalı a3 otobanda görüldü ben sakin sakin gidiyodum önünde bi araba daha vardı vınn diye geçtiler :D
dun jantmaxda bı cok kısı goruldu.yaşar abi ve enesy kardesmle tansldı.
Aksamustu acıbademde aykut106 ıle selamlasldı.
sabah kozyatağı carrefourun önündeki tem otoyol sapağında 4 lüleri yanan bir 200 sx gold jantlı dtm spoilerlı ve daha sonra ümraniye tarafında emniyet şeridinde bir grup bmw v.s sanırım driftçilerdi birşeylerle uğraşıyorlardı ,bende h100 hyundaimle karşıya işe gidiyordum ..
Dün acıbademde iftar öncesi zaman geçirirken yanıma bir laguna geldi plakası srk57 idi:) Selamlastık:D
BV yada BJ plaka Cabrio Cooper S sahibi. O kadar korkma ya araba sürerken. Ya sakin git ya gazla istikrarlı ol. :D
us plaka golf r, sinemaya yetisicen diye milletin canini tehlikeye atiyorsun, az kalmisti bi vursaydin gorucektim o zaman sinemayi...
RS tropht' i gordum etiler home store'un onunde.. ama yigiti goremedim.
Dün Maltepe Carrefour'da 41 LS 613 plakalı kırmızı tayyarı gördüm,sanırım sahibi forumdandır.
Cumartesi Jantmaxx ta ,
Cem Abi ile tanıştım , bu kadar abartıyolar bu jantmaxx ı diyordum abartmıyorlarmış , bildiğimiz ev ortamı rahatlığında ilgi alaka süper :)
Dragger Yavuz Abi sağolsun baya ilgilendi akıl istedim akıl verdi , yardım istedim yardım etti.
Emre.D
EkEray
SRK Serkan ve yanında ismini hatırlayamadığım bir arkadaşı :(
Kırmızı Oz Jantlı Punto ( Kartını da verdin ama kart arabada ismini hatırlayamadım kusura bakma )
ANL golf
Kırmızı Leon FR
görüldü bir çoğuyla tanışıldı .
dün antalyadan Punisher Kemalcan misafirimizdi
dirk, mertcan, mikrop ali, fatih doğan, cgty, etn88 sinsi sinan, rs gökhan, arp musti görüldü
Silivride 34 E plaka Siyah honda s 2000 gordum buralardan mi acaba ?
ben yine kayıplardayım :D
Bu gun gri tek kapi 206 yanilmiyorsam k plakaliydi selamlastik :)
Bordo corolla advanli masaallah onlada selamlasildi yol ustu sohbet edildi :)
Az once uckuyular meydanda yesil 45 plaka ae101 i gordum hirlaya hirlaya geciyodu :)
Az once e5 incirlide beyaz r35 gtr
Kara tren nt ve rur plaka gti yla 1 milyoncu yıkamada arabaları yıkadık :D
bebekte hb yeşil honda sitedenmidir bilmyorum ama kornalaştık.
dün akşam iftardan hemen sonra ümraniye çarşıda Orange Vtec orhan abi ufaktan sıkarken görüldü.:)
27 plaka 350z bakır rengi.
dün köprüde bob77 corsa
bugün örnek mahallesinde pis dizelci emre_ ve hb kırmızı vti orjinal lipi vardı park halindeydi sanırım 90 binde olan araç
Dun festival çarşısının orda kırmızı sedan S vtec goruldu kornalastık. Bugun de 06 RC 642 plakalı sıyah 206 RC goruldu sıteden mı bılmıyorum.
pazar günüydü sanırım cepa -4 otoparkta bora1311'nın focustu sanırım yanlız başına yatıyordu:)