Arjantin caddesi 911 Turbo,F360 Modena,GTR-R35,Audi R8 V10,Lamborghini Aventador, bide benim eski Tahoe :D
Printable View
Arjantin caddesi 911 Turbo,F360 Modena,GTR-R35,Audi R8 V10,Lamborghini Aventador, bide benim eski Tahoe :D
merter mc e gittim bu gece Onurla (vv 106) baya bi sohbet ettik. Apaçilerden dolayı polis bastı. Adam öldürseler o kadar polis gelmezdi. daha çok üye görmüşümdür ama çok kalabalıktı kim kimdir bilmiyordum.
tamamdır abi.
onur gtı da gördüm yazmayı unutmuşum :)
''koyu gri bi s2000 gördüm plaka ja bişi bişi di deli gibiyardırıyodu camlar acıktı sağır olcaktım nerdeyse ne biçim bi sestir o öle :)
bizde bugün gezdik eh vtec le kimseyi göremedik :D
güneşli baya bi kalabalıktı.. turuncu vosvos çok başarılıydı :)
dün akşam üzeri çağlayandan kağıthaneye inen yokuşta Özgür abi ve mavi corsayı gördüm
34 job typer beşevlerde görüldü
mc bayağa kalabalıktı yine bayağa bi kişiyle muhabbet ettik
evet merter mc kalabalıktı bayagı :)
Caddebostan S virajına 20nin üstünde polis aracı geldi :) Sonrasında dağıttılar tabi milleti, vatandaşın tekine yine 10-15 polis aynı anda müdahale etti falan..
Kimi gördük dersek, eray ertan ramo ve forumdan başka bir arkadaş ile oturduk sohbet ettik, sonrasında fabia rs li yılmaz abiyle buluştuk, S virajında az lafladık..
Polis denetiminden geçerken gazlayan e36 vardı sanırım forumdan o da :)
dd vteci gördum
34 jop 34 Vtec açarken görüldü ;) siteden mıdır
ZN 106 maşukiyede görüldü siteye girememiş heralde altı sürtüyo diye yolun kenarında yatıyodu :D maşşallah bebek bebek
Dün gece a.ş kalabalıktı bayağı :)
HUS 41 mini s Atakent.
acıbadem benzinin orda E34 5 serisi vardı mat füme bassııkk :) maaşallah
16 EC 813 = ))) Beşyol lambarda duruyodu :)
gece 2de AL vtec tunus caddesinde görüldü
34 CUP 33 kırmızı cupra istinyepark otoparkda görüldü.
VV 2001 Onur Efes Pilsen yolunda görüldü yanından geçerken kornaya bastım ama inş. duymuştur :)
focus_musty35 görüldü selam verildi. :D