AYARRR s2k dikiz aynamdaki görüntüyü unutmam sanırım :D
Ünlü Renault cu Ogün Mısır la beraberdik.
Printable View
AYARRR s2k dikiz aynamdaki görüntüyü unutmam sanırım :D
Ünlü Renault cu Ogün Mısır la beraberdik.
merter mc de el freni cekip kadina vurmayi beceremeyip cikistaki yuksek kaldirimdan dusen arabanin altini arka tamponu vuran beyaz honda bizden biriyse hic yakismiyyo oyle seyler. o kadina carpsaydin iyimi olcakti harbi diyorum boku cikmis undergroundda zannedenler var kendini... beyaz dip yer rocco guzeldi masallah
İstanbul'un çeşitli yerlerinde EE 911 görüldü, Audi S3.
Kim kullanıyordu çıkaramadım
:D
anlaşılan bu merter mc de ortam sıcak, ehliyeti alınca aranıza kabuledersiniz inş :p
Merter mc harbiden auto show fuari gbydi :) ayrica merter mc gerisinde bp de gri focus gordum baya basik ud plaka olbilir.
Ayrica bugun 600 kilometre yol yaptim hic mi goren olmaz gorupte yazmiyormsuunuz :p
Ayrica yazmayi unuttm gece 12.30 civarlari avcilar bylukduzu arasi yanimdan sacma sapan gazlayan bordo renkli 306 peugeot vardr burdan mi bilemicm :)
az önce metrobüs paraleli göztepe yönünde HAA vti görüldü sakin sakin yol alıyordu maşallah güzel görünüyordu
Dün akşam 21-22 saatlerinde cevizlibağda snr sarı pug106gti ve beyaz civic görüldü civic in plaka aklımda değil :D Bursa' dan dönüyordum uykusuzlukta vardı farkedemedim ilkten sonra korna ila uyandırdılar beni sağolsunlar :D Korna ile selamlaşıp ben yoluma devam ettim onlarda yan yola girdiler sanırım mc e geçiyolardı :D
Gordum senı galıba sıyah jantlı corsa degılmı bı ara bp'ye aldın arabayıı selamlastık hatta ama hatırlarmısın bılmem kırmızı flashın yanına parketmıstık o zaman
Merter dun gece bayagı ıyıydı 15 gun olmus polıs yenı eleman gıbı takılıyodu dun polısler bayagı teror estırdıler ama trafık polısının gerı gelırken audıye carpması tam bır bombaydı yanı audıdekıde genıs adam cıktı sahsen ben olsam ufff yanı :D dun polısle bayagı ugrastılar acaba eve gıttıgınde rahat uyuyabılmısmıdır merak edıyorum valla :D
ciddi az daha eziyordu bayanı by apaçhe :mad: ahı mı tuttu ne oldu vura kıra yarım metreden aşşa düştü güzel sesler geldi yalnız aracın altından :)
ayrıca gece 2 civarı temde yanımızdan geçen E plaka s2k burdansa kulaklarımızın pasını sildiği için teşekkür ederiz :icon_tup::D
bayrampaşa civarlarında bide si gördük ama plakayı hatırlamıyorum..
Kocaelinden misafirimiz varmış dün gece 41 RR 041 i gördüm sahibine selamlar :)
önünden de 16 LEK 16 vardı aracı biliyorumda sahibini bilmiyorum buradan mı :D
dün kecioren teleferikde mikropali ve casablanca yı gördüm uçuyorlardı :)
JE Corsa D.Can M66 attık, birazdanda fotoğraf çekicez :)
yok ben yukarı doğru çıkıyordum sabah erkenden yukarda villalar var onlara cambalkon takıyorduk park halinde duruyordu .bende işyerinin aracı vardı rs e pek binmem o yüzden benide daha gören çıkmadı malesef :) .birdün haberleşip tesadüf karşılaşmış gibi yapıp buraya yazsakmı :D
06 KVC.. ibiza cupra Turan Gunes'te park halinde goruldu.
yaniss corsa yazlikta evimin önünde goruldu :D
Dün gece DBS typeR tuzla civarında .. Tedavi etti sağolsun.
bursa osmangazi metro nun otoparkındaki karting pistinde 5 tane megane coupe toplanmıstı. plakaları görmedim :D
34 EDN 10 plaka siyah s2000 forumdan mıdır ?
Bugün,
Evren Kabil - ZN Gti
Ali Bilal Battal - şipşakçı
Emre Peşekersoy - UD Focus
Ulaş Kelav - CCP Cabrio
Onur Topçu
Murat Kahraman
Emrah Kabil - Si
Okan Depe - gırgır spec
Özgür Ermek
Sinan Şenel - H2404
Gökhan Geçit
Bu kadardı sanırım? :)
Dün Akşam 18:00 Civarı Kartal Sahilde ZG TypeRı gördüm, ZY'de olabilir :)
autojoy tayfası
sinan_s
gökhan-205 ve babası Sadettin abi
Okan Depe
saolsunlar ziyaretimize geldiler,iyi oldu hasret giderdik ;)
gelicem gelicem diyipte gelmeyen Emre-D yede selamlarımı iletiyorum iyadeyi ziyarete gelmenizi bekliyoruz yıllardır :D :D
bu sabah işe gelirken,
beylerbeyinden altunizadeye çıkan yol üstünde solda bir oto tamir servisi önünde siyah bi type-r duruyordu, plakasını gazete kağıdı ile kapatmışlar,
hayırdır :)
bizden birimi acaba ?
Cumartesi günü güzelcede e5de giderken mavi vosvosu gördüm CML idi yanlış görmediysem :)
YC rs park halinde Pirelli önünde :)
Fn2 - DJ typer - ulus otopark