sagol hacı :)
oo ilerde bi alfa giulietta salça oldu :D mcdiyeköy sapagında bulduk kendımızı :D
sagol bu arada :)
aynı dusuncedeyım ;)
Printable View
thoooollga ile bahçe sonrası makara kukara :D emrepişikersoyla makara yaptık. berkay'ı gördm vs vs :D
EmrePesekersoy'la bakirkoy ortakoy yaptik dolastik bir kac kisiye rastladik..
Zipzipharun
Oguzhanoksuz
Burakuckun
Boozer
Ve halicte 06 plaka kirmizi teg goruldu :)
Dun baya bi kisi gordum..
Erken saatlerde "Kadyr" bizim otele geldi, lafladik, hemde lastik parlatici verdim.
Aksamda bircok kisi mc'te gordum. Livestrong adasim, Barisardali, Engean, Caglarcoskun, BurakE., Burkay fume eg, otomania, H.savas ve daha hatirlayamadigim bircok kisi...
Erayin ve Enginin yeni aracina masallahlar olsun. :)
Tesekkurler kanka sagol :)
Tanistigima memnun oldum kardesim sagolasin :)
Baya kalabalıktı ya merter mc. Kimseyi göremedim. :D
Dün saat 4gibi SRK plaka lagunayı içerenköy Carrefour'un orda gördüm..
Gecede saat 2 ile 3 arası caddede tonla araba geçti , illa görmüşümdür birilerini :)
dün izmitden dönerken 2 tane cooper 41 uf typer gördüm roll yapıyorlardı herhalde yanımdan geçtiler typerın sesi güzeldi :)
dün gece kopuşlarda filistin caddesinde zekky kankamla, bestekar sokakta chaylak cenk abiyle karşılaştık :D
Bende dün akşam göremedim MC'te kimseyi.. :D
Benim arabam nerde lan ? :D
GMG Garagenin Subarusu Eskişehirde görülmüştür maşallah :)
burkaykalyon , BurakE. , ahmetyılmaz , fzg samet abi , çağlarcoşkun , melihözlem , akıngökçe , TZ layfstronk , onurGTİ .. daha aklıma gelmeyen bi çok kişi
cumartesi gecesi baya bi kişiyi gördüm hasret giderdim :)
AlicanÇalış Abi S3 ile minasera göbekte görüldü :)
siyah s2k (plakasını unuttum) c.tesi akşamı bostanlıda görüldü. maşallahı var... :)
kimseyi göremedim muhabbeti nedir ? O kadar dalga geçtiniz,bende kimseyi göremedim :)
UDG plakalı 106 yı gördüm sultangazide benzinlikte :D içinde kimse yoktu ama olsn korna çaldım :D
abi bu sabah kaptanlarda gördüm ama akşamları genellikle o köftecimi balıkçımı ne var yanında hatta VW servisi var orda takılıyor öle görüyorm hep :D yok abi Karadeniz mahallesinde oturuyorm ben Arnavutköyde çalıştıgımdan geçiyorm hergün gelip gderken .
dm 9696 mini gökhan abi , ert90 civic ertunç. yeşilköy
Ctesi fenere giderken köpru yolunda JAD type R görüldü selamlaşıldı HNG GTI görüldü SEC 08 Seçkin panpamı ve dün bebekte tapsde oturuken önmüzden beyaz bi cupra geçti sanki TM plaka external aça aça gitti vatandaş çok küfür etti ama biz eğlendik :D ses güzeldi
cmt gece AJ,VF,EH,PR VTI + dc_crx +sarı integra(plakası aklımda değil) otobanda görüldü :)
İzmir gediz üniversitesinde DA plakalı bi type-r vardı burdan mı acaba
eyüp doğrudur ordaydık, cumartesi bende idealtepede bizim sokakda gur86yı gördm
Adını anmaya gelmiyo.. Hemen düşüyo buralara :D