Aramayıp yazsaydım burdan inanmazdı belkideSedat'tan bahsediyorum (S.Mert)
Bugün CVK'yı aldıktan sonra bursa yolunda Sedat'ı Bemevesi ile yakaladım.
Ardından da İzmit'te Musti'lerle (FC Kangoo) ayak üstü muhabbet edip yola devam ettik![]()
arka arkaya gc8, cooperS ve e36 gördüm. Tam shellin karşısından geçiyorlardı, sanırım forumdandırlar
.
omers ozan corsalar c4 subaru v.s v.s bir çok kişi geldi. eski act deki arkadaşlarda geldi gördüm iyi oldu sohbet edildi konuşuldu. gene görüşelim dendi çabucak dönüldü. fazla durmadım ama iyi geldi hava almak zaten canım sıkkındı biraz faydalı oldu
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
az önce işe gelirken siteden çıktım direk tdipower serdar önüme düştüdüşmez olaydı bastı dumanı bastı dumanı
![]()
![]()
35kan12 rx-8 kirmizi dun yerlestigim sitede otoparkta basa cekmis ve cok guzel duruyordu aacaba siteden birimidir?
dün okmeydanında emg42yi gördüm sanrım yüklü olan mcs'ydi homurtusu güzeldi, sonrasında aksam saati vb18xx plakalı bi siyah gti ile denk geldim 2 kere hddserifin 106mıydı acaba? onunda plaka vb renkde siyahdı sonu hatırlamıyorum.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
tarantino ve ome_Rs![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye