abii bide sen makineyi all da ozan kankamın bi iki tane dikiz aynasından resmini çekellim![]()
Bu O kadar Basit değil...düşmüş çoluk çocuk plaka peşine
Dün aksam 9 civari köprü trafiğinde Jum Fn2 yi gördm maşallahGözlerim Kanat aradı ama yokdu .
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Dün gece 12 gibi bahçeşehir esenkentte park halinde junique design rx8 i gördüm derken baktım hemen karşısına s2000 ide çekmişler 10 mt ileridede sarı cooper vardı gece gece nolduğumu şaşırdım![]()
tholl-ga floryada , kuytularda görüldüü , ***** aracıyla![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Ben kimseleri görmüyorum trafikte, trafik yok çünkü.. "Trafik" olması için otomobillerin hareket etmesi lazım dimi.. E kilitleniyor trafik, öyle oturuyorsun arabanın içinde tuzluk gibi.. 15 gündür bu ne trafik yahu..
engin abi dün aksam 9da arkadaşn aracı aldm karşıya geçmek için ama aracda bi gariplik vardı işin acıkcası korktum başımıza iş geicek diyebenzinciden döndüm geri bıraktım metrobuse bindm çağlayandan kilitliydi anadolu yakasına geçiş dedimki araba beni uyarmıs
ciddi ciddi fenaydı trafik. bugun sanrım deniz trafiği 5 saat kapatılacak tatbikat olayna . yollar ve metrobusler daha fazla kalabalık olabilir.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Dün 18:15 Merter'den çıktık Gayrettepe Yıldız Posta caddesine 20:10'da girebildik aylardır trafiğe hiç girmemiştim delirdim resmen.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
sabah standart olarak 8.15 yada 8.20 de geçiyorum bugün yoktu zaten cem abinin araba alttaki garaja baktım ama ordada göremedim neler olmuş demekki geçmiş olsun kıl payı kurtarmışsın abi
IMPOSSIBLE IS NOTHING
yok yahu o saatlerde ben ya yeni evden çıkmış oluyorum ya da yeni yataktan kalkıyorum
Aynen kıl payı kurtardık..
Bina o kadar eski ki artık klimaların dış ünitelerinin vibrasyonundan binadan küçüklü büyüklü betonlar dökülmeye başlamış.. Onlardan bir tanesi de piyango olarak Cem Aslan ın arabaya.. Ben hayatımda bu kadar enteresan küfürler duymamıştım ama Cem koptu o gece![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)