valla bende sık sık görüyorum floryada 07 plaka olmuş , heralde gurbetci bi öğrenci kardesimiz aldı
Printable View
bugun kültürdede gördüm,muhtemelen dediğin gibi
biraz önce bi siyah z4 gördüm bakırköyde FB plakalı arkasında türk bayrağıyla sahil yolundaydı, aracı park etti arkadaki bayrağı aldı tavana koydu tenteye sıkıstırdı arkadaş sitedenmi değilmi bilmiyorm anlından öpmek istedim... tanıyan varsa iletsin....
az once vatan caddesıne dogru gıderken mat sıyah honda cıvıc gordum typermıdır nedır bılmyorum cok anlamam :) sıteden mı acaba
dün ataşehir shell de 300zx li kişiyi gördüm acil gitmem gerekiyordu oyüzden onlar beni görsede tanımamıştır
bugun bizim okulun otoparkında bilgi üniversitesi kırmızı alev alev 34 EZN plaka honda s 2000 ve yıne otoparkta türkiyedeki katliam arabalarda resmı olan kırmızı beyaz RCZ gordum arac ınanılmaz dıkkat cekıyordu sahıplerı nedır kımdır bılmıyorum tanıyan var mı
vrc plaka beyaz 106 görüldü gazi iibf de burdanmıdır? :)
kng77 mat lacıvert rocco
bdy33 skoda superb ne o modelden kırımızı bı arac ama fenalardaydı kadıkoyde
bap10 s2000 kırmızı renk kamberlı maltepe cıvarında
r3301 sarı 106 kartal tarafında
apf51 i30 basın expr.
gs7028 sıyah 1.4 basın expr.
skoda ve bap10 s2000 tek kelıme ıle mukemmeldi.
Sabah Teksil Kentte Park Halinde 34 YUM 32'di galiba sürekli karıştırıyorum bu plakayı :D 1.4 Civic Pembe Jantlı Camber'li Bayrampaşa aracı denk geliyorum ara ara bizim oralarda :) Sahibi siteye üyemi bilmem :) Her gördüğümde arka Camberi ile Jantlar bir garip geliyor gözüme nedense :) Allah kaza bela vermesin yinede:)
bi 20 dk filan önce ALG 11 typer olcay abiyi gördüm(mustafa kemal)
selçuğun eski efsane EK648 106 GTI libadiyede görüldü.. bizden birinde mi acaba baya yan yana gittik..
şirinevlerde 17 plaka beyaz renault 19 gördüm bronz spoonlu şu hızlı 19 du sanırım :D
Dün akşam low-rider, dragger yavuz abiyi gördüm :D