Arkadaşlara bi sözüm yok yanlış anlaşılmasın genel olarak benm gördügüm öleydi :D
Printable View
merterde park halındekı aracları bıle bagladılar,çekici ile çıkışı fılan kapattılar.biraz abarttılar.
üst otoparktan normal park yerınde bıle arabayı zor kacırdık.
baya bı arkads baglandı, geçmiş olsun hepsine :(
dün akşam FOG plaka s2000 gördüm Beylikdüzünde. siteden mi bilmiyorum ama.Peşinde eksoz sesini dinleye dinleye gittim valla :D bir ara yanına geçip bas dedim ama yok oldu arkadaş.
Maşallah araç çok sağlamdı.
dun mc fenaydı polısler falan:D cıkısta e5 te gri ve kırmızı polo gti yanyanaydı aralarına gırdım :D 2 ye aldım uzadım :D :D
saat 11:30 gibi beşiktaşta jum 33 plaka sıyah typer duruyordu siteden mi bilmiyorum ama maşallah kara şimşek gibi :)
cok cok gecmıs olsun herkese :(
dün 4 gibi bakırköy e-5 de yeni ibiza gördüm forumdan bir arkadaşındı sanırım görmüştüm resimlerini çünkü arka difüzörü vs makyajlıydı haliçe kadar kovaladı sağolsun :)
Merter Mc boku çıkan bir yerdi zaten oraya bile bile gitmekle iyi olmamış. Honda Jazzı egzoz ucundan bağlamışlardı orada sadece yemek yemeye girmiştim. 2007 senesiydi o zamanın sivilleri sonradan bayağı pişman olmuştu bağladıklarına başları çok ağrımıştı.
Fırlama chn53 görüldü ama trafikte değil,bizim mekanda...Blur oynuyorlardı geldiğimde :hehe:
Maşallah ej güzel duruyordu ama.
Merter MC Cumartesileri hep bu şekilde olmaya mahkum
Bazıları resmen suyunu çıkartıyorlardı o civarda hep rahatsız edici araba kullanışları sesler
Polis diş göstermesi gerekiyordu
Pisi pisine giden arkadaşlara üzüldüm boş yere uğraşcaklar
Aynen akşam bende ordaydım o tofaşçılar lastik yakmalar
1 tane getz redline geziyo heryerden allah korusun vurucak birisine çaça bişy ekler ledler felan :s ehliyeti ıslatıyodu galiba
Biz tam çıktık benzin aldık çıktıktan sonra çekiciler gelmiş...
içerenköy carrefour otoparkında nuv plakalı 300zx i gördüm ufaktan bi egzoz sesi dinletti :)
Gece 12:30 gibi Kavacik'a gelirken BB plaka gri bi 206 RC gazliyordu cikista pesine takildim acaba Schumi mi diye de, yan sinyallerin bagli olmasindan belliydi, degilmis zaten :D
Bir de Anil Karakaya Fener Happy Moonsta romantik bir aksam yemeginde goruldu :D
HUB scirocco m.yoluna paralel duruyordu :)
Dün merter mc den geçtiğimde sanırım saat 22:00 civarıydı benzinlik içi dahil araç kaynıyordu ve içlerinden bir adet doblo polis aracı gördüm sanırım o dk olan olmuş 30 araç rahat vardı,
Merter MC i oldum olası sevmedim, Neredeyse hiç gitmedim gibi bişey. 2 yada 3 kez gitmişimdir her gittiğimdede Arka tamponumda farklı arabaların boyaları vardı, Ehlieti alan bebek oraya geliyor. Zihniyetine sokiyim.
Dün bizde merter mc nin önünden geçtik 22:00 gibi 2 ekip otosu vardı.Bayada ortalık kalabalıktı.Sonra 22:35 civarında geçtiğimizde çekici gelmişti
Bir b.k varmis gibi toplaniyorlar polisin ekmegine yag suruyorlar orda adam benzinligi de kapatir mcdonalds'i da yazik benzin almaya girip baglanan arkadas'a uzuldum
akşam üzeri perlavista otoparkta oğuzhan öksüzle karşılaştık hatta ilk önce o beni görmüş sonra ben onun jettayı gördüm sonra birbirmizi gördük :D maşallah jetta çok can yakıcıydı
anlık bildirelim. UD focus arkasında bikaç araba daha vardı birisi airbora ona eminim :D istinye tarafından sarıyere doğru gidiyolardı. Bi kornalar bişeyler oldu ama :D
Aslında tüm suç bizlerin!!! Bende arada gidiyorum, aracımı bir kenara çekiyorum ve sohbetime bakıyorum benim gibi olan bir çokta arkadaş var... bazıları geliyor, sanki dersin altında 500 hp üstü araç var, ya bagırttırıyor, yada lastik yakmaya çalışıyor.. hiç kimse kusura bakmasın ama orası kamu alanı ve kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok çoluğu çocuğuyla ailesiyle oraya gelen var... Ya bir kaza çıksa, Kim verecek hesabını ?
durum böyle olunca da insanlar şikayet ediyor ve poliste gelip ne var ne yok alın bunları diyor :)
hatta 2 -3 hafta öncede haşatı çıkmış bi siyah 306 vardı arkadaş bi kere döndün tamam de çık ama yok Mc in etrafında tam 12 tur attı yalandan yere boş gaza basa basa bi de soba borusu takmış ta manifoltan bağırıyor.. gelin siz hesap edin sesi... fazla sürmedi polis geldi tüm herkesin evraklarını aldı.. niye bi tane şerefsiz yüzünden
dediğim gibi suç bende ve bizde bu şekilde oraya gelip kendi çapında birşeyler yapmaya çalışanı durdurup ya döveceksin yada kovacaksın ordan dışlayacaksın ki bir daha gelmeyecek gelirsede akıllı uslu olacak... bak bakalım herkes düzgün durursa kimse şikayet ediyormu
polis en iyisini yapmış ama kurunun yanında yaş ta yanmış..
3-4 gündür cadde üzerinde solda suadiyeye gelmeden mado var onun önünde YGT megane trophy'i görüyorum.Maşallah canlı canlı ilk defa görüyorum çok güzelmiş gerçekten :)
***** cumartesi gecesi..
BU CLİO EMRE AĞCAAAA :D SUH Corsa ahmet kardeşim , Layfstronk Samet abi , Burkaykalyon , Burak E. Basıh filaş s , Onur boray , ErayBozmacı , Beyaz EF tame-R , berkayaydın , Low&slow ömer , şawki furkan
aklıma gelenler bunlar. :D
Bağlanan arkadaşlara çok mücadele verdim ama malesefki park halindeki aracı nasıl bağlıyorlarsa onada ayrı bi uyuz oldum zaten.. Geçmiş olsun hepsine
***** Cumartesi gecesi Musti Başar Power BU Clio Emre Ağcaya Merter Mc de motorsuz yakalandı :D :D
22 ek plakalı crx burdansa arkadaşı tebrik ediyorum. Küçükçekmeceden Avcılara kadar saçma sapan gazladı. Gazladı derken bir basıyor egzoz bagırtıyor bir duruyor bir makas atıyor bir duruyor. Audileydim bende.
bizim istinyeye de maşallah pek bi hareketliymiş :D
Bugün öğlen tam 14.00 civarlarında yenibosna çıkışında arkama bi beyaz colt lu abi takıldı çıtırdan oynuyoduk, takla atacak gibiydi korktuk yavaşladık buradansa kendisine selamlar.
Akşam üzeri 7 gbi, pendik sahilden kartala doğru ilerlerken koyu lacivert renginde bir rocco gördüm.
siteden midir arkadaş
aksam Melih Özlemi de gorduk saolsun tukkana ugradi :)