15 dk önce zeytinburnundan e5'e bağlanırken SKN typer görüldü. çekici üstünde bile baktırıyor kendine :)
edit: umarım bi problemi yoktur çekicide bile maşallahı esirgemedim :)
Printable View
15 dk önce zeytinburnundan e5'e bağlanırken SKN typer görüldü. çekici üstünde bile baktırıyor kendine :)
edit: umarım bi problemi yoktur çekicide bile maşallahı esirgemedim :)
siyah SA plakalı 520 bmw ile götgöte trafik yaptık zevkliydi :D buradaysa selam olsun
alg tayyyar elıt semt umranıye :D
EKK2 K24A Civic ***** yerde görüldü , izmire satıldı sanırım araç?
LVL plaka astra - mavi body kitli insignia - kırmızı bi astra beyaz jf plaka a3 merter de görüldü sonra cevizlibağda arkamızdan geldiler bayağı iyi giriyolardı bizde arkalarından gittik biraz burdansa abiler arkadaşlar selam olsun :)
SUS gtı marmara forum önünde görüldü...
Siyah Sus s2k Maslak'ta goruldu
Dün BA s2000 i bizimkentte gördüm
Birkaç araba daha görmüştüm ama unuttum :D
Yenikoy sahilde Emre D beyler goruldu:)
içerenköyde siyah golf R görüldü
41 fl clio rs full ün önünde görüldü sabah saat 12:30 civarı falandı maşallah çok temiz duruyodu :)
Arabasına baktık diye gaza gelen dengesizleri kınıyorum burdan :)
Melih-ö , burkaykalyon ,AhmetYılmaz görüldü tanışıldı,guzel bı muhabbet edildi :)
Tekrardan memnun oldum beyler,Metin Usta'nin ellerine saglık.
şahinimiz guzel olacak:cool:
Kng s2-air us megane- air siyah polo bi kaç arkadaş daha sariyer sahilde
Ymk yerken manzaranın tadını çıkarıyolardı korna çaldım geçtim
Aynada kendimi gördüm sivilcemi sıkıp selamlaştım
Suadiye sahilde akşam saat 11 12 arası gri bi ep3 gördüm makyajsızdı.Turboydu sanırım yanımızda bi vites bitirdi ses çok güzeldi maşallah.
vtc plakalı kırmızı s2k tem de gördüm bu sabah
cdu ayf kardeşler fenerbahçe sbah ve akşam görüldü :)
Beyaz megan rs idealtepede görüldü :)
sendikadan arkadaslar la gorusuldu :D
dun akşam baltalimanı oba kafe çıkışı aslan'ı gordum c4 u ile :)
ayrıca hisarda melih in clio park halindeydi :D
Yanindaki Emre miydi senin?Valla esim ciklik atti karsimizde bir anda belirince
dün aksam h.savasın egsozu benı cok etkıledı, bı ara temde catara patara oldu, bnde arkadsındaydım dedım ya motoru alıyo elıne suan :D yada show yapıo ama showmuşş :D
34BR6018 BEYAZ ecufast stickerlı cupra kızılayda görüldü maşallahı var sahibi burdansa
valla bizim otopartada siyah 34 plaka bir s2000 var sag arkada bagaj ecufast yazılı kımıdır acaba ? incekde